TNT стартира регулярни полети до Тел Авив

Съдържание от M3 Communications Group, Inc.. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

TNT стартира въздушна транспортна услуга 5 пъти в седмицата между Тел Авив и европейския си въздушен разпределителен център в Лиеж, Белгия. Маршрутът стартира в началото на месец март и се извършва от понеделник до петък със собствен самолет Boeing 737-400.


Услугата с новия товарен самолет отговаря на нарастващото търсене на експресни доставки на колети и карго товари и носи няколко предимства за клиентите: фиксирани времена за излитане, гарантирано натоварване на пратките, по-късен час за събиране на пратките в Израел и гладка връзка с международната сухопътна и въздушна мрежа на TNT през Лиеж. Новият самолет също така позволява на TNT да скъси транзитните времена за доставка на експресни пратки от и до Тел Авив с един ден.


Полетът от Лиеж каца в Тел Авив сутринта, за да може да се извърши доставка по внос същия ден и излита вечерта, позволявайки събирането на пратки по износ в края на работното време, които да заминат същия ден.


Мартин Содергард, Управляващ директор на TNT мрежови операции, каза: "С този нов полет на TNT нашите клиенти ще спечелят от подобрените и по-надеждни транзитни времена, както и от по-късното събиране на пратки за износ, благодарение на подобрените времена за излитане на самолета. Сега вече разполагаме и с по-голям товарен капацитет за по-нататъшно нарастване на бизнеса ни към и от Израел".


Европейският съюз е бизнес партньор номер едно за Израел с общ търговски обмен на стойност приблизително 29 милиарда евро за 2013 г. Типичните TNT от и до страната включват машини и съоръжения, електронни продукти, медицинско оборудване и текстилни изделия.


В изпълнение на своята корпоративна стратегия Оutlook, TNT работи за комбинирането на своята обширна европейска сухопътна мрежа с по-силна международна въздушна мрежа. През последните месеци TNT направи редица подобрения в своите мрежи за доставки като пускането на сухопътната експресна връзка до Турция и Балканските държави, и добавянето на хъбовете Хановер и Венеция към европейската си въздушна мрежа.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK