Дни на отворените врати в медицински център "Доверие"

Съдържание от Havas PR

През месец март екипът на медицински център "Доверие" отново отправя покана към пациенти за безплатни консултации.


В рамките на кампанията ще бъдат извършвани консултации на пациентите - клинични скрининги, които включват разяснения и напътствия относно препоръчителни режими и необходими изследвания. На 21.03. специалисти по кардиология, неврология, ендокринология, ортопедия и травматология ще провеждат консултации, а на 28.03. своите врати отварят кабинети по акушерство и гинекология, урология, гастроентерология и хирургия.


"Организирането на кампанията е продиктувано от желанието ни буквално да "отворим врати" за българските пациенти - да ги поканим да се запознаят с нашите лекари и начин на работа, да им помогнем да открият отговор на въпросите за здравословното им състояние, които ги вълнуват. Инициативата е част от стратегията за дългосрочно развитие и поддържане на добра медицинска практика в МБАЛ и МЦ "Доверие"," пояснява доц. д-р Николай Димитров, изпълнителен директор на медицинския комплекс.
За безплатна консултация е необходимо единствено предварително записване на номер 02 / 40 36 100.


За МБАЛ "Доверие"


Медицински комплекс - МК "Доверие" е част от групата на "Доверие Обединен Холдинг" АД. Разположен на 8 000 кв. м. площ, той обединява Медицински център и Многопрофилна болница за активно лечение. Функционалната връзка между двете звена осигурява комплексно медицинско обслужване на пациентите.


Високотехнологичното оборудване, професионализмът на медицинските екипи и коректното отношение към пациента са международно признати достойнства на болницата. Всички отделения на болницата работят със здравната каса /НЗОК/, което гарантира достъп на здравно-осигурените пациенти.


Болницата работи и с много от доброволните здравноосигурителни фондове, регистрирани в България: ОЗОФ "Доверие", ЗОАД ДЗИ, Дженерали Закрила Здравно осигуряване, а така също и на принципа на платения прием.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK