Мr. Bricolage отваря магазин в Sofia Ring Mall

 

© Mr. Bricolage

 Съдържание от Доверие-Брико. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Синергията между търговски център и "направи си сам" магазин вече има своя аналог в България – Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall.


Така пазаруването става удобно, достъпно и се превръща в цялостно преживяване за всички членове на семейството. В Mr. Bricolage удобството на клиента е от първостепенно значение.
Новият магазин на Mr. Bricolage предлага над 35 000 стоки и услуги за дома, които да провокират въображението и желанието на клиентите да се включат в концепцията "направи си сам", независимо дали става дума за цялостен ремонт, детайл или "градина" в дома. Трендът "направи си сам" е изключително популярен в световен мащаб. Магазините с марка Mr. Bricolage тръгват от Франция, за да се разпрострат на 4 континента, защото освен че предлагат богат избор от стоки и услуги, те провокират сръчността и въображението, пестят средства и носят удовлетворение от това да направиш нещо за себе си със собствените си ръце.


 

© Mr. Bricolage


Новата услуга Bricolor е за всички, които имат смелостта да изберат сами цветовите решения за дома си без риск от неприятни изненади. 50 нюанса сиво са само част от възможните решения за боядисване на стените. Специален софтуеър за тониране позволява на желаещите да миксират всевъзможни цветови комбинации и да получат моментална визуализация и мостри. Накрая щастливи от финалния резултат, да го отпразнуват в някое от кафенетата на мола с коктейл в ръка, защото "миксологията" набира популярност във всички сфери на лайфстайла – от миксирането на цветове в интериора до съчетанието им в питиетата.


Докато дамите, които най-често се изявяват като интериорни дизайнери, се забавляват в къта Bricolor, техните половинки разполагат с цялото време на света да изберат подходящите инструменти за домашната си работилница и да се забавляват "по мъжки" с разнообразните технологични играчки за пораснали момчета.


Откритата площ на Mr. Bricolage в полите на Витоша е място за цялото семейство – 700 кв. метра са превърнати в своеобразна градска джунгла, в която и възрастни, и деца могат да се изгубят, избирайки сред стотици видове растения, цветя, мебели и аксесоари за градината.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK