Алианц България предлага най-доброто съотношение цена/качество според българските потребители

Съдържание от Алианц България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Цюрих, София, 31.март, 2015 - Българските потребители определиха Алианц България като компанията, предлагаща застрахователни услуги с най-добро съотношение цена - качество, става ясно от резултатите от проучването Best Buy Award за българския пазар.


Пазарното проучване е проведено през м. февруари 2015 г. от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH) сред 1200 български граждани, които са на възраст над 15 години и ползват интернет. Проучването измерва клиентския опит, мнения и нагласи по отношение на производителите и доставчиците на услуги, които предлагат най-добро качество в съответния ценови клас.


Живеем в динамичен, но и несигурен свят, където повече от всякога имаме нужда да разчитаме на някого в критични моменти. Българските потребители оцениха компания Алианц, като предлагаща качествени услуги на разумна цена, според проучването Best Buy Award България 2015/2016.


На въпроса: "Коя застрахователна компания, според личния Ви опит, предлага най-доброто съотношение цена-качество на българския пазар що се отнася до застрахователни услуги", най-голям брой анкетирани са отговорили Алианц. Зададените въпроси са отворен тип, т.е. на анкетираните не са предложени отговори, а са избрали свободно името на фирмата на базата на личния си опит.


Благодарение на спечеленото първо място, Алианц България има право да носи престижното отличие "Best Buy Award - № 1 – най-добро съотношение между цена и качество" в категория "Застрахователна компания". Целта на проучването и сертификата "Best Buy Award" е да улесни потребителите при избора на продукти и услуги, които предлагат най-добро съотношение цена/качество на даден пазар.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK