БНП Париба представя изложба "Квантово причастие"

БНП Париба представя изложба "Квантово причастие"

© БНП ПарибаСъдържание от БНП Париба. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

БНП Париба представи живописните платна на известния художник Анастас Константинов. В офиса на банката в София са изложени подбрани нови творби на автора.


Последните няколко години Анастас Константинов работи по петгодишен творчески проект в САЩ. Творчество му се радва на голям международен успех - в момента художникът се счита за най-представителното име на българската живопис и е канен да представя творбите си в престижни европейски и американски галерии. Картините на Анастас са собственост на Национална художествена галерия (България), Софийска градска художествена галерия и почти всички градски художествени галерии в страната, акционери на Музея за модерно изкуство (Ню Йорк) и се намират в значими колекции в Европа, Съединените щати, Япония, Дубай, Катар, Бахрейн.


Известният френския критик и куратор Кристиан Ноорберген пише: "Един художник като Анастас разтърсва умствените навици. Той трябва да безпокои, да вълнува. Той не създава, за да ласкае. Той е тук, за да даде достъп до нашия дълбок вътрешен свят."


Събитието за официалното откриване се проведе на 2ри април пред клиенти на банката, колекционери и медии.
Изложбата ще е отворена за посещения от 3ти до 30ти април в офиса на БНП Париба на бул. Цар Освободител 2 в София, всеки работен ден от 9:00 ч. до 18:00 ч.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK