Шанхайската международна туристическа агенция избира Казанлък в своите дестинации

 

© Община Казанлък

 Съдържание от Община Казанлък. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Шанхайската международна туристическа агенция проявява изключителен интерес към Казанлък като атрактивна дестинация в маршрутите на китайските туристи в България. Това стана ясно днес по време на срещата на кмета на община Казанлък Галина Стоянова с Денис Гуан, главен инспектор маркетинг и международен туризъм в Шанхайската международна туристическа агенция. Г-н Гуан бе придружен от Джонсън Джи, представител на Българо-китайската търговско-промишлена камара (БКТПК) в Шанхай, и Димитър Иванов, координатор и представител на БКТПК и на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за Китай.


Кметът Галина Стоянова представи Казанлък с неговите природни дадености и културно-исторически забележителности като център на Долината на маслодайната роза и на тракийските царе. Празникът на розата и Празниците в Долината на тракийските царе привличат вниманието на туристи от цял свят. Още тази година ще дойдат първите организирани групи туристи от Китай, стана ясно по време на срещата. От Шанхайската международна туристическа агенция се ангажираха да презентират Казанлък както в медиите, така и по всички възможни рекламни канали, така че българският град на розите и на тракийската култура да достигне като атрактивна туристическа дестинация до минимум 20 милиона души.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK