Лятото наближава, имате ли планове за ваканцията на Вашето дете?

 

© BRITANICA

 Съдържание от BRITANICA. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Лятото е обичан сезон от всички деца – безметжно време на почивака, игри и хапване на сладолед. Наистина ли, обаче, ваканцията трябва да е време на пълно мързелуване и еднообразие? Дългите свободно дни могат да бъдат безкрайно ползотворни за детето, ако съумеете да изберете подходящо занимание, с което то да развива своя потенциал.


English Summer Academy е лятната програма на BRITANICA, в която деца и тийнейджъри, на възраст от 5 до 18г. имат възможност да участват в програма по английски език, съобразена с техните интереси и потребности. Зареждайки се с енергия и радостна емоция от слънчевия сезон, лятната академия създава приятелска атмосфера, в която децата развиват не само совята езикова, но и обща култура. Заниманията постоянно провокират тяхното въображение и любопитство, начина на мислене и отношението им към света.


Част от BRITANICA Summer Academy е летният лагер – Summerland Kids.


От 15 години насам, приключенският лагер за деца е перфектното допълнение към лятната ваканция на детето. Лагерът се провежда всяка година през месец юли в планината и се превръща в незабравим спомен за своите участници. На чист въздух, с много нови приятели, далеч от телевизори и компютри, децата се чувстват комфортно в своята среда и сред свои връстници. Освен това те се учат да бъдат по-самостоятелни и дисциплинирани. Програмата по време на лагера е изпълнена от сутрин до вечер с приключения, общуването е истинско с много забавления, уроци по английски на открито, творчески клубове, походи, скаутси програми. Летният лагер е и отличен начин за здравословно откъсване от средата и прекарване на приятни дни сред природата.Това дава на детето добра възможност да се забавлява и да прави различни полезни дейности, които да го развиват умствено, духовно и физически.


Повече за BRITANICA Summerland 2015 можете да откриете в сайта на BRITANICA Summer Academy - www.summerschools.bg, където ще намерите подробна информация за всички летни езикови програми за деца на образователен център BRITANICA.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK