Четири тайни за добре прекарано време

Четири тайни за добре прекарано време

© Анелия НиколоваСъдържание от Amstel

Изследването на GFK, вдъхновено от философията на бирата "Амстел" за добре прекараното време, показа, че за 66% от запитаните времето, прекарано сред природата – уикенд със семейството, разходка в парка, пикник в планината, е качествено прекарано време.


71% от българите определят като недостатъчни пътуванията си, а 59% искат да прекарват по-често уикендите си със семействата и приятелите. Един от най-важните изводи от изследването e, че за близо 85% от хората личните срещи остават приоритет в ежедневието им - българите са единодушни в разбирането си за моментите, които правят дните им стойностни, но признават, че биха искали да "наливат" повече време за такива преживявания.


Вдъхновени от тези резултати, четирима българи решиха да приемат няколко предизвикателства от "Амстел" и да се впуснат в търсене на


своята тайна за добре прекарано време


Те ще бъдат предизвикани да "налеят" време в моментите, които според тях наистина си заслужават. А в "Дневник" ще представим историите им. 


Ваня Щерева, актриса, писателка и певица, вярва че ценните моменти са онези, в които сбъдваш мечти. Моменти, които споделяш със своите близки. Тя обеща да сбъдне една своя детска мечта, а каква е тя ще се разбере съвсем скоро.


Фотографът Дилян Марков и журналистът Емил Спахийски, освен че са приятели от много години, изглежда са намерили своята тайна за добре прекараното време и тя е... времето, което прекарват заедно, като между другото реализират поредния си забавен проект. В името на последната им съвместна инициатива, те ще се опитат да стигнат до портата на царството на мъртвите, надяваме се и да се върнат.


Много хора са чували кой е Ивайло "Нойзи" Цветков, но малко от тях знаят, че освен един от основателите на списание "Егоист", Нойзи е бил и музикант в група. Той вярва, че ценните моменти са онези, които прекарва със своите близки и приятели. За да отпразнуват приятелството, Нойзи обеща да събере своята група и да забият един ексклузивен лайв само за "наши хора".


Всяка седмица ще имате възможността да се наслаждавате на видео от приключенията на Ваня, Емо, Дилян и Нойзи, както и да прочетете


техните собствени философии за добре прекараното време


Очаквайте първото видео, в което Ваня ще опита да сбъдне своята детска мечта. А през това време, всеки един от нас би могъл да се включи в инициативата на "Амстел", която цели да предизвика хората да наливат повече време в качествените моменти. Защото Time Well Spent е каузата на хора, решили да отделят време на моментите, които наистина си заслужават, превръщайки ги в значими.


Научете повече за каузата и това как бихте могли да се включите в нея, приемайки едно от предизвикателствата за добре прекарано време, като посетите онлайн платформата www.timewellspent.bg.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK