TNT открива нов въздушен маршрут до Малта

Съдържание от M3 Communications Group, Inc. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Вчера компанията за експресни доставки TNT стартира нова въздушна транспортна връзка между главния европейски въздушен хъб на компанията в Лиеж, Белгия, и Малта, с което улеснява търговията и инвестициите в тази динамична икономика.


Ползите за потребителите включват съкратени времена за доставка на сухопътни пратки с услугата Economy Express, по-късен час за събиране на пратки по износ, по-ранно пристигане на пратки по внос и възможността да се транспортират по-големи и тежки товари.


Полетът ще се осъществява 5 пъти седмично със собствен товарен самолет Боинг 737-400 на TNT със спиране в Марсилия и на отиване, и на връщане. Самолетът пристига на международното летище на Малта сутринта и отлита вечерта, което дава възможност за вземане на пратки за износ до късния следобед от Малта и доставянето им още на следващия ден за цяла Европа.


"Добавянето на Малта към европейската въздушна мрежа на TNT увеличава възможностите за избор и дава по-гъвкави опции за доставка за бизнеси, които работят с пратки и товари към и от страната. Този нов маршрут ни дава повече капацитет и възможност да разширяваме още нашия бизнес към и от Южна Европа и Средиземноморието", сподели Ян Клаф, управляващ директор на подразделението TNT International Europe.


В Малта са развити редица отрасли, сред които електроника, медицинско и фармацевтично производство. Според Международния валутен фонд, ръстът на БВП на Малта e един от най-големите в Еврозоната за последните години, подкрепен от сравнително разнообразния износ, скорошното възстановяване на вътрешното търсене и стабилния банков сектор. Очаква се растежът да се задържи на стабилните 3,1% през 2015 г.


TNT продължава да подобрява качеството на услугите си към клиентите – основен приоритет на корпоративната стратегия на компанията "Outlook", като разширява и засилва своите въздушни и сухопътни транспортни мрежи. Новият маршрут до Малта е поредният от новостартиралите полети до Венеция и Тел Авив и допълнителните сухопътни връзки с Турция и Балканите.


За TNT


TNT е една от най-големите международни компании за експресни доставки. Ежедневно TNT транспортира близо милион документи, колети и палетизирани товари. Компанията управлява въздушни и сухопътни транспортни мрежи в Европа, Близкия изток и Африка, азиатската част на Тихия океан и Америка. Приходите на TNT за 2014 г. са в размер на 6,7 милиарда евро. Повече за компанията можете на намерите на корпоративния ни уебсайт.


За ТNТ България


Подразделението на ТNТ в България е основано на 22.12.1995 г. и вече 19 години успешно работи на българския пазар, предлагайки най-обширната гама от експресни транспортни услуги за доставка на документи, колети и карго товари до и от над 200 страни по света и на територията на цяла България. Повече информация за TNT България може да бъде намерена на www.tnt.com.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK