Мтел с отличие от Българската асоциация на рекламодателите

Съдържание от Dentsu Aegis Network

Мтел получи награда за кампанията "Ти водиш" от Българската асоциация на рекламодателите (БАР). Кампанията беше отличена в категория "Корпоративен ребрандинг", като наградата беше връчена по време на церемонията BAAwards‘ 2015 снощи.


"Ти водиш" е имиджовата кампания, която миналата година представи новото мото на Мтел. Чрез "Ти водиш" Мтел направи заявка за нов имидж, като даде обещанието за общуване с клиентите по нови правила. Компанията се ангажира да продължи да бъде предпочитаният от клиентите телеком, който им предоставя най-добрите технологии, но те да имат свободата да избират кога и как да ги ползват. Само за два месеца чрез кампанията Мтел успя да наложи новото си корпоративно мото – "Ти водиш", и започна да преобръща негативните нагласи към марката, натрупани през годините.


"Ти водиш" е реализирана за Мтел от агенциите "The Smarts" и "Карат".


БАР награждава специалисти в областта на маркетинговите комуникации и рекламата за втора поредна година. Наградите на асоциацията целят да представят иновациите в един от най-динамичните сектори – този на маркетинга и комуникациите, като отличат постиженията на най-добрите специалисти и екипи.


Миналия месец кампанията беше отличена и на фестивала за ефективност на рекламата "EFFIE България 2015". Там Мтел получи Сребърна награда в една от най-оспорваните категории - "Корпоративни комуникации".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK