Кемпински Хотел Гранд Арена Банско представи своя нов Генерален мениджър

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско представи своя нов Генерален мениджър

© Кемпински Хотел Гранд Арена БанскоСъдържание от Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Банско, 26 юни 2015: От месец юни Кемпински Хотел Гранд Арена Банско има вече нов Генерален мениджър - г-н Карстен Зойберт.


Удоволствието официално да представи новия Генерален мениджър имаше г-н Ксавие Дестриба, Президент на Кемпински за Европа, който пристигна от Женева специално за повода.


Г-н Карстен Зойберт има повече от 12 години стаж в туристическата индустрия, трупайки опит в Германия, Швейцария, Австралия, Великобритания и Китай, където е заемал различни ръководни позиции. Започва кариерата си в Кемпински през 2006г. като Асистент мениджър "Групи и мероприятия" в Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski в Мюнхен, Германия. Две години по-късно се премества в корпоративния офис на Кемпински, където заема длъжността Мениджър обучения, където оглавява различни програми за обучения.


През 2010г., г-н Зойберт става Заместник-управител хотел на Кемпински хотел The Stafford в Лондон, след което през 2012г. отново на същата позиция успешно открива Kempinski Hotel Yixing в Китай. Последното назначение преди пристигането му в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е като Хотелски мениджър на Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Center в Пекин, където работи близо две години.


Г-н Зойберт е германец по рождение и освен майчиния си език говори свободно английски и има добри познания по френски език.


След близо две години и половина като Генерален мениджър на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, г-н Атанасиос Манос продължава своята професионална кариера във веригата като Генерален мениджър на Kempinski Hotel Aqaba в Йордания, на брега на Червено море.


За "Кемпински":


Създадена през 1897, "Кемпински" е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на "Кемпински" включва 76 петзвездни хотела в 31 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK