Спечели мечтаното пътуване с TBI Bank!

Съдържание от TBI Bank

Атрактивното предложение е за клиентите на TBI Bank в новата лятна кампания "Шестима души в една яхта". Това е голямата награда, която ще спечелят двама от участниците в промоцията, избрани чрез жребий в края на всеки от промоционалните периоди.


Те ще могат да поканят още петима свои приятели или цялото си семейство и да изживеят незабравими мигове на страхотна яхта, с екипаж и професионален кетъринг, сред морските вълни. Ще посетят интересни места и ще се забавляват заедно в продължение на четири дни.Още 32 000 страхотни летни изненади очакват клиентите на банката, които изберат да финансират своите идеи за почивка, покупки, обзавеждане или ремонт на дома през лятото.


Рекламната кампания със слоган "Спечели мечтаното пътуване с TBI Bank!" включва и промоционално предложение за потребителски кредит "Бързи пари" в офисите на TBI Bank и специално предложение за целевите потребителски кредити "Бързи покупки" в големите търговски вериги и партньорската мрежа. Кандидатите могат да заявят своя заем онлайн на корпоративния сайт на банката или по телефона, чрез центъра за обслужване на клиенти.


В промоционалния период от 01.07.2015 год. до 31.08.2015 год. всеки клиент, избрал изгодния потребителски кредит на TBI Bank, ще може да ползва промоционални схеми за финансиране с 8.95% отстъпка от стандартната лихва или гратисен период за потребителския си кредит. В допълнение към това, за всеки клиент има гарантиран малък подарък- изненада. Това се казва приятна изненада за лятната ваканция, нали? Повече информация можете да разберете на www.tbibank.bg


А ние Ви желаем да спечелите прекрасното пътуване, да се радвате на слънчево лято и да сте изпълнени с позитивно настроение!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK