Дигиталната индустрия ще обучава предприемчиви хора

Дигиталната индустрия ще обучава предприемчиви хора

© IABСъдържание от IAB. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Онлайн мобилна търговия, маркетинг на събития и управление на кампании в рекламни мрежи са само част от акцентите в сертифицирания курс, което се предлага през месец септември


Заради големия интерес към обучението и нуждата от квалифицирани кадри в сектора, от 15-ти септември, Интерактив Адвъртайзинг Бюро и Нов български университет организират Майсторски клас за дигитален маркетинг.


Сертифицираният курс е насочен към студенти и вече работещи хора, които искат да придобият и подобрят знанията си за бизнеса в дигитална среда.


В програматата са най-добрите лектори в областта на видео, search, social media, дисплей и други видове реклама, както и банков сектор, финанси и др. Записалите се ще учат как се създава сайт, лендинг страница, съдържание за уеб, както и какви са последните тенденции, технологии и инструменти в интерактивния маркетинг.


Майсторски клас за дигитален маркетинг е уникален, защото включва теоретични презентации и практически упражнения, които обхващат цялостния спектър на интерактивния маркетинг и е акредитиран от Нов български университет, а в него преподават водещи специалисти и мениджъри от всички отрасли на най-бързо развиващата се индустрия.


Ако се интересувате от:


  • Онлайн потребителите: техния демографски профил, навици, начин на потребление, различните видовете таргетиране в Интернет (Александър Тошков управител Digital connection за акцентите при разработването на Дигитална стратегия)
     
  • Какво е онлайн маркетинг на събития? (Полина Декова онлайн маркетинг Мениджър в JobTiger за важните акценти в маркетинга на събития)

  • Тенденции и данни за развитието на мобилната електронна търговия и онлайн потреблението (Спас Сливков изпълнителен директор на OLX за важните акценти в Мобилната електронна търговия)


Посетете сайта на Майсторски клас за дигитален маркетинг, за да разберете повече за програмата и цените при ранни записвания.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK