Има защо да задържиш вниманието си в града, отбележи се на картата на градските оазиси

Съдържание от Heineken. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Намираш се на ръба - между първата половина на годината и онова-за-което-всички-говорят - летния отпуск. Става наистина горещо, темпото се забавя и всички са в очакване. Но дали животът не е точно това, което се случва в зоната на очакването. Поеми си въздух и ни се довери - градът не ти е омръзнал колкото ти си мислиш. Винаги има къде да те приюти за чаша, пълна с ябълков сайдер и лед, в компанията на приятелите, с които искаш да споделиш най-хубавото време от вечерта - златния час, когато слънцето започне да пада и придобие кехлибарени нюанси.


Невероятните градски оазиси на Strongbow те очакват в София, Пловдив и Варна, тъкмо навреме, за да отговорят на нуждата ти за градско бягство.Какво трябва да направиш, за да прекараш вечер на някой от покривите на Strongbow? Снимай любимото си място в града - парк, зелена градинка, тераса с гледка, покрив, или друга любима открита локация, публикувай снимката си под пост на Стронгбоу за съответния град във facebook страницата на марката. Всяка седмица се теглят 16 печеливши за София, Пловдив и Варна. Ако си един от тях, можеш да поканиш със себе си 5ма приятели и да се насладите на Strongbow в пълния му блясък - с много лед, в сърцето на града и по залез слънце - перфектен старт на вечерта. И за вдъхновение, виж това видео:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK