Българска компания изпълнява проект за популяризиране на Общата селскостопанска политика на ЕС

Българска компания изпълнява проект за популяризиране на Общата селскостопанска политика на ЕС


Съдържание от Мара Георгиева. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Издателската група "Икономедиа" започна изпълнение на проект "CAP for CAP" (Creating Amazing Publicity for Common Agricultural Policy - "Популяризиране на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз"), съфинансиран от Европейския съюз, договор AGRI 2015-0230. Партньор по проекта е "АИИ Дейта Процесинг" ООД.


CAP for CAPe един от 15-те проекта, избрани от Европейската комисия да представят новата Обща селскостопанска политика (ОСП) на съюза.


Неговите цели са да запознае широката публика, и в частност младите хора и фермерите, с основните промени в новата ОСП - това, че тя е по-ефективна, справедлива и зелена. Че допринася за повишаване на конкурентоспособността на фермерите, като същевременно гарантира опазването на природата.


CAP for CAP се фокусира върху трите основни теми на новата ОСП: осигуряването на продоволствие, устойчивото използване на природни ресурси и развитие на селските райони. В него са предвидени разнообразни дейности – създаване на информационен портал с множество функционалности за интересуващите се от ОСП, издаване на книги и брошури, провеждане на конференции, дебати, семинари за журналисти, изложения.


Допълнителна информация


За "Икономедиа" АД


"Икономедиа" е най-големият издател на бизнес медии в България и една от водещите онлайн групи. Портфолиото й включва най-влиятелното икономическо издание "Капитал", всекидневника "Капитал Daily" и новинарския сайт "Дневник.бг". "Икономедиа" е издател и на няколко специализирани информационни продукта като "Кариери.бг", сп. "Регал", сп. "Бакхус", "Одит.инфо".


Мисията на медиите на "Икономедиа" е да дават достоверна и качествена информация, да създават авторска журналистика, която помага на читателите да правят информиран избор за бизнеса си и за личния си просперитет.


За "АИИ Дейта Процесинг" ООД


"АИИ Дейта Процесинг" е българска компания, специализирана в предоставянето на финансова, икономическа и политическа информация за 75 държави на английски език. Дружеството е сред пионерите на българския аутсорсинг и предоставя широк набор от услуги в области като аутсорсинг на бизнес процеси и знания. Фирмата разработва и собствени новинарски и изследователски продукти под марката SeeNews и предоставя консултантски услуги и информационно обслужване на банки, медии, корпорации.


Този документ е създаден по проект "CAP for CAP" (Creating Amazing Publicity for Common Agricultural Policy - Популяризиране на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз), изпълняван от "Икономедиа" с финансовата подкрепа на Европейския съюз.


Тази публикация отразява единствено мнението на автора и Европейската комисия не отговаря за съдържанието на информацията.


Българска компания изпълнява проект за популяризиране на Общата селскостопанска политика на ЕС

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK