TNT открива нов въздушен маршрут до Тунис

Съдържание от M3 Communications Group, Inc.. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

TNT стартира нова въздушна транспортна връзка между своя главен европейски въздушен хъб в Лиеж, Белгия и гр. Тунис, Тунис.
Услугата ще се осъществява пет дни в седмицата през Марсилия, с полети, пристигащи в Тунис всеки делник преди началото на работния ден, и излитащи вечерта.


Ползите за клиентите са: по-късен час за събиране на пратки по износ за Европа, по-ранно пристигане на пратки по внос и възможността да се транспортират по-големи и тежки товари до и от други градове, обслужвани от TNT. По маршрута ще се движат самолети Боинг 737-400.


Основа част от външната търговия на Тунис е с Европа. Страната произвежда главно облекло и текстил, компоненти за автомобилната и авиационна индустрия, електрическо и механично оборудване, както и фармацевтични продукти.


Географската близост на Тунис до ЕС и производството на страната от типа "Точно навреме", са основните сравнителни предимства, нужни за мениджмънта на развита верига за доставки. Добавянето на Тунис към въздушната мрежа на TNT отговаря на това изискване. TNT предлага избор и гъвкавост на опциите за доставка за фирмите, които изпращат пратки и товари до и от страната с директна връзка до Европа и останалата част от света.


Полетът до Тунис е най-новият от серията подобрения на услугите, направени от TNT в рамките на стратегията Outlook на компанията. През последните месеци TNT добави към въздушната си мрежа и дестинациите: Малта, Тел Авив, Венеция и Хановер.


За TNT
TNT е една от най-големите международни компании за експресни доставки. Ежедневно TNT транспортира близо милион документи, колети и палетизирани товари. Компанията управлява въздушни и сухопътни транспортни мрежи в Европа, Близкия изток и Африка, азиатската част на Тихия океан и Америка. Приходите на TNT за 2014 г. са в размер на 6,7 милиарда евро. Повече за компанията можете на намерите на корпоративния ни уебсайт www.tnt.com/corporate.


За ТNТ България
Подразделението на ТNТ в България е основано на 22.12.1995 г. и вече 19 години успешно работи на българския пазар, предлагайки най-обширната гама от експресни транспортни услуги за доставка на документи, колети и карго товари до и от над 200 страни по света и на територията на цяла България. Повече информация за TNT България може да бъде намерена на http://www.tnt.com//bg.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK