Българските картодържатели търсят безценни изживявания

Съдържание от United Partners. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Българските картодържатели ценят специалните привилегии, от които могат да се възползват като собственици на премиум дебитни и кредитни карти, в допълнение към традиционните ползи от този вид карти като висок кредитен лимит и отстъпки при пазаруване.


Като част от стремежа на MasterCard да предложи безценни възможности на своите картодържатели, в България стартира първата премиум програма за лоялност на компанията, която включва внимателно подбрани привилегии в три основни категории - пътуване, заведения и пазаруване.


Общо 24,7% от анкетираните в последното проучване MasterIndex 2015 отговарят, че предпочитат премиум привилегии като награди, достъп до VIP салоните на летищата, консиерж услуги, ако се предлагат от банката, издател на тяхната карта.


И въпреки че традиционните ползи все още са търсени от значителна част от потребителите – 21.8% от българските картодържатели предпочитат висок кредитен лимит, а 20.9% - търговски отстъпки, специалните бонуси, които обогатяват преживяването на потребителите стават все по-предпочитани. За сравнение, през 2014 г. само 13% от анкетираните са заявили, че искат да се възползват от подобни привилегии.


"Създадохме уникална програма за лоялност, която предлага на нашите премиум картодържатели един нов свят от възможности. Те могат да се насладят на своето пътуване и свободно време от настаняването в хотела през изисканата вечеря до изключително изживяване по време на пазаруването си при най-добрите търговци", казва Артур Туремка, генерален мениджър на MasterCard за региона на Балканите.


Премиум програмата за лоялност на MasterCard предлага на собствениците на Platinum, Gold, World и World Elite MasterCard карти уникални възможности да получат изключителни привилегии при пазаруване от най-добрите търговци. Те включват най-добрите български и международни компании, които предлагат премиум пътнически услуги, кулинарни шедьоври и продукти за красота, мода и дома от най-високо качество.


Подробности за привилегиите при Bulgaria Air, Sofia Airport, Vienna International Airport, Yellow Taxi, Kaliakria resort, Yastrebetz Wellness & Spa hotel, Kamengrad Spa hotel, Omaia eco village, Fiesta Travel agency, La Casa, Corso, La Terrazza, Este, Gloria Mar, Pandora, Fashion Days, Douglas & Beauty|Zone, Nido furniture and Optic Gallery можете да намерите на интернет страницата на MasterCard. Картодържателите могат да регистрират онлайн своята премиум дебитна или кредитна карта за допълнителни изненади и предимства.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK