Макс продължава разширяването на своята 4G мрежа с 3 нови града

 

© Макс Телеком

 Съдържание от Макс Телеком. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Мобилният телекомуникационен оператор Макс обяви включването на Добрич, Шумен и Велико Търново в своята 4G LTE мрежа. От средата на август месец покритието на най-новата технология за мобилен пренос на данни ще включва трите български града. Общият брой населени места с 4G покритие вече наброява 34, което представлява около 60% от градското население – това са градове, големи курорти по българското Черноморие, както и Банско.


Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, сподели: "Продължаваме да разгръщаме 4G мрежата, включвайки постоянно нови градски и популярни туристически локации. Радостни сме да обявим включването на Добрич, Шумен и Велико Търново, защото сме сигурни, че услугите ни ще бъдат добре възприети от техните жители."


Макс ще предлага портфолиото си от абонаментни и предплатени услуги чрез своята дилърска мрежа в съответните градове. Потребителите в Добрич, Шумен и Велико Търново могат да намерят местата за продажба на сайта maxtelecom.bg


Макс е оператор от ново поколение, предлагащ високоскоростни мобилни интернет услуги. След успешните демонстрации в началото на годината на HD гласови и видео услуги през своята 4G LTE мрежа, Макс продължава да работи за лансирането на модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK