В търсене на перфектния кадър с Audi

Съдържание от Порше БГ. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

За участниците в петнадесетата юбилейна регата "Кор Кароли" спортното събитие завърши с вълнуващо закриване. Същевременно, за любителите на ветроходната надпревара, които нямаха възможност да проследят оспорваното състезание на живо, партньорът на регатата Audi подготви специално видео.


В търсене на перфектния кадър фотографът Тихомир Рачев проследява гонката заедно с новия Audi Q7. Видеото пресъздава паралелните пътища по море и по суша и улавя съвършената гледна точка към яхтите и автомобила.С 1.741.100 продажби през 2014, Audi Group надхвърли продажбения обем на 2013 година (1.575.500). Един от най-успешните модели беше Audi A3, избран от международно журналистическо жури за "световен автомобил на годината 2014"


През 2013 г. предприятието достигна оборот от 49,9 милиарда евро и оперативна печалба от 5,03 млрд. евро. Фирмата присъства глобално на повече от 100 пазара и осъществява производство в Инголщат, Некарзулм, Дьор (Унгария), Брюксел (Белгия), Братислава (Словакия), Марторел (Испания), Калуга (Русия), Аурангабад (Индия), Чанчун (Китай) и Джакарта (Индонезия).


От края на 2013 г. марката с четирите пръстена произвежда автомобили и във Фошан (Китай), от 2015 г. ще заработи предприятието в Сао Жозе дус Пиняйс (Бразилия), а от 2016 г. в Сан Хосе Чияпа (Мексико). Стопроцентово дъщерни фирми на AUDI AG са наред с други quattro GmbH (Некарзулм), Automobili Lamborghini S.p.A. (Сант’ Агата Болонезе/Италия) и производителят на спортни мотоциклети Ducati Motor Holding S.p.A. (Болоня/Италия).


В момента в целия свят фирмата има повече от 80 000 служители, от тях около 55 800 в Германия. От 2015 до 2019 г. тя планира общи инвестиции в размер на около 24 млрд. евро – главно в нови продукти и технологии за устойчиво развитие. Audi осъзнава своята отговорност като икономически субект и в стратегически план е заложил екологично устойчивото развитие като определящ фактор за процесите и продуктите си. Дългосрочната цел е постигането на CO2-неутрална мобилност.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK