Предстоящата кампания за Джеймс Бонд - "Спектър" е на 85 световни пазара

Предстоящата кампания за Джеймс Бонд - "Спектър" е на 85 световни пазара

© Rankin, HeinekenСъдържание от Heineken. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

За предстоящата световна премиера на "Спектър" от продуцентската компания EON на Албърт Р. Броколи, Metro-Goldwyn-Mayer Studios и Sony Pictures Entertainment тази есен, Heineken® обявява най-новия епизод от партньорството си с емблематичната филмова поредица – Джеймс Бонд.


Кампанията на Heineken® кани консуматорите в легендарния свят на Джеймс Бонд чрез разтърсваща социална кампания, атрактивни промоции на точката на продажба и вдъхновяващи локални активации. Разбира се, новият телевизионен клип е с участието на Даниел Крейг като Джеймс Бонд. Новият телевизионен клип, с неочакван обрат, ще бъде показан глобално през есента


Кампанията продължава 17-годишното партньорство между Heineken® и френчайза на Бонд, което вече обхваща седем филма, от "Винаги ще има утре" до "Спектър".


Радина Шкутова, маркетинг мениджър казва: "Heineken® и Джеймс Бонд са световни партньори от 1997г. и сме горди да продължим тази връзка чрез Спектър. Партньорството с франчайза на Бонд ни дава възможността да създадем вълнуващи и авангардни глобални и локални маркетингови кампании, които носят стойност, както на филма, така и на бранда, навсякъде по света.


Допълнителни детайли по кампанията ще бъдат разкрити с наближаването на премиерата на филма на 6-ти ноември.


За Heineken® и Бонд
Тази кампания бележи седмата серия/епизод от партньорството Heineken/Бонд, което започва през 1997г. Стартирайки с  "Винаги ще има утре", Heineken взима участие и в "Само един свят не стига", "Не умирай днес", "Казино Роял", "Спектър на утехата" и "007 Координати: Скайфол" през 2012г.


За HEINEKEN


Heineken е най-международната пивоварна в света. Тя е и водеща в разработването и маркетинга на примиум бира и сайдер брандове. Водени от бранда Heineken®, групата има впечатляващо портфолио с над 250 интернационални, регионални, локални и специални бири и сайдери. Отдадени сме на иновациите, дългосрочните инвестиции в брандове, дисциплинирана екзекуция на продажбите и фокусирано управление на разходите. Чрез "Brewing a Better World", устойчивостта е вградена в бизнеса и доставя стойност за всички заинтересовани страни. HEINEKEN има добре балансиран географски обхват с лидерски позиции както на развитите, така и на развиващите се пазари. Наемаме 81,000 служители и оперираме с повече от 160 пивоварни в 70 държави. Акциите на Heineken N.V. и Heineken Holding N.V. търгуват на Euronext в Амстердам. Цените за обикновените акции могат да бъдат намерени в Bloomberg със символите HEIA NA и HEIO NA, и в Reuters като HEIN.AS и HEIO.AS. HEINEKEN има две спонсорирани програми на първо ниво на American Depositary Receipt (ADR): Heineken N.V. (OTCQX: HEINY) и Heineken Holding N.V. (OTCQX: HKHHY). Последната информация е налична на сайта на Heineken: www.theHEINEKENcompany.com и ни следвайте чрез @HEINEKENCorp.


За EON


EON Productions Limited и Danjaq LLC са притежание и са управлявани от Broccoli/Wilson family. Denjaq е американската компания, която заедно с Metro-Goldwyn-Mayer Studios, притежава правата над съществуващите Джеймс Бонд филми и контролира правото за продукция на бъдещи Джеймс Бонд филми, както и целия световен мърчъндайз. EON Productions, филиал на Danjaq, е продуцентската компания от Англия, която прави Джеймс Бонд филмите. Френчайз на 007 е най-дългият във филмовата история, с продуцирани двадесет и три филма от 1962г. Майкъл Дж. Уилсън и Барбара Броколи наследяват Албърт Р Броколи и продуцират едни от най-успешните филми за Бонд, включващи "Казини Роял", "Спектър на утехата" и "007 Координати: СКАЙФОЛ". 24-тият филм "Спектър" се намира в пост-продукция.


За METRO-GOLDWYN-MAYER


Metro-Goldwyn-Mayer е водеща компания за развлечения, фокусирана върху продукцията и глобалната дистрибуция на филмово и телевизионно съдържание. Компанията притежава един от най-богатите архиви за филмово и телевизионно съдържание. Освен това MGM инвестира в домашни и международни телевизионни канали и е главният собственик и дистрибутор на United Artists Media Group (UAMG). За повече информация, посетете www.mgm.com.


Sony Pictures Entertainment (SPE) е дъщерна компания на Sony Entertainment Inc., дъщерна компания на базираната в Токио Sony Corporation. Глобалните операции на SPE обхващат продукцията на филми, придобиване и разпространение; телевизионни продукции, придобиване и разпространение; телевизионни мрежи; създаване и дистрибуция на дигитално съдържание; опериране със студийни съоръжения; развитие на нови развлекателни продукти, услуги и технологии. За допълнителна информация може да посетите: www.sonypictures.com.


За Спектър


СПЕКТЪР, от EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios и Sony Pictures Entertainment на Албърт Р. Броколи,се режисира от носителя на Academy Award® Сам Мендес и звездата Даниел Крейг, който се завръща за четвъртия си филм като Джеймс Бонд 007.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK