Инвестирай в себе си и спечели с TBI Bank!

Инвестирай в себе си и спечели с TBI Bank!

© TBI BankСъдържание от TBI Bank

Атрактивното предложение е част от новата есенна кампания на банката. 30 онлайн курса са големите награди за участниците в промоцията, която стартира днес. Те ще бъдат избрани чрез жребий в края на всеки от промоционалните периоди.


Рекламната кампания със слоган "Инвестирай в себе си и спечели!" е посветена на началото на учебната година и има за цел да подкрепи финансово малки и големи ученици, които имат желание да продължат своето образование, да усъвършенстват себе си, да придобият нови знания и умения. Тя включва и промоционално предложение за потребителски кредит "Бързи пари" в офисите на TBI Bank и специално предложение за целевите потребителски кредити "Бързи покупки" в големите търговски вериги и партньорската мрежа.


Клиентите могат да кандидатстват за потребителски кредит онлайн на корпоративния сайт, където ще получат 15% отстъпка  или  по телефона, чрез центъра за обслужване на клиенти с обаждане на 070017571.


В промоционалния период от 01.09.2015 год. до 31.10.2015 год. всеки клиент, избрал изгодния потребителски кредит на TBI Bank "Бързи пари" или "Бързи покупки", получава подарък ученическа програма и ваучер с 6 талона за всеки вид кредит за отстъпки от общата стойност на заема.


Успешно ново начало за всички малки, големи и по-големи ученици и много позитивно настроение!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK