Вечер на добродетелите 2015 подкрепя приемната грижа

Вечер на добродетелите 2015 подкрепя приемната грижа

© Фондация За Нашите ДецаСъдържание от Фондация За Нашите Деца. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Сбъдни мечтата за семейство е слоганът на събитието на фондация "За Нашите Деца"


За шести път фондация "За Нашите Деца" организира благотворителното събитие Вечер на добродетелите, което ще се проведе на 6-и октомври в Sofia Event Center. Каузата на вечерта е приемната грижа, а неин патрон е г-жа Кристалина Георгиева. Под мотото "Сбъдни мечтата за семейство!" Вечер на добродетелите ще набира средства, за да осигури висококачествена приемна грижа на 70 до 100 деца през 2016 г. 100% от средствата, набрани от събитието, ще бъдат инвестирани в каузата на Вечерта.


За пореден път събитието ще събере на едно място представители на бизнеса, дипломатическите и културните среди и ще ги обедини около своята кауза. Те ще имат възможността да се насладят на пет творчески изпълнения, в които участниците са пряко свързани с каузата на Вечерта – приемни родители, пораснали приемни деца, служители на фондация "За Нашите Деца", представители на бизнеса, който дарява, и популярни журналисти. Така те ще докажат, че всеки може да помогне, когато е готов да даде от себе си.


Водещи на събитието са неговите традиционни лица Мира Добрева и Драго Симеонов, а благотворителното наддаване ще води Игор Марковски. Той ще предложи на гостите на събитието да се сдобият с предмети, принадлежали на тенис звездата Григор Димитров, диригента на Софийската филхармония Мартин Пантелеев, дипломати и популярни фигури от обществения живот.


Фондация "За Нашите Деца" въвежда първа приемната грижа в България през 1997 г. Преди 5 години специалистите на организацията осъществяват 24 приемни настанявания, а само за първите 6 месеца на 2015 г. те са вече 53, а приемните семейства на фондацията 52.


Повече за събитието и за дейността на фондацията четете на сайта.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK