Българска софтуерна компания сключи договор с Бахрейн

Съдържание от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия

Българската високотехнологична софтуерна компания CloudCart сключи договор с Кралство Бахрейн по време на международната изложба за високи технологии GITEX 2015 в Дубай. Фирмата създава платформи за онлайн магазини. Договорът е с Асоциацията на Бахрейнските Технологични Компании – BTECH.


С подписването на споразумението CloudCart направи своята първа стъпка в разширяването на пазара си в Близкия изток. Компанията се стреми да стане лидер в създаването на онлайн магазини в Персийския залив през 2016 г.


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) организира 16 фирми с участие на национален щанд на България на изложбата GITEX в Дубай в периода 18-22 октомври 2015 г. Изложбата се организира ежегодно от 1981 г. в гр. Дубай, ОАЕ и се посещава от над 140 000 специалисти. В международния панаир GITEX 2015 са включени следните основни продуктови групи: хардуер, софтуер, интернет услуги, компютри, аксесоари, принтери, мрежи и сигурност, разплащателни системи, дигитален маркетинг, мобилни устройства, приложения и съдържание, комуникации и мрежи, 3D принтиране и др.


ИАНМСП организира участието на българските фирми на GITEX 2015, като поема разходите за наемане на изложбена площ, проектиране и изграждане на изложбен щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация на изложителите, включване на изложителите в официалния каталог и рекламиране на участието.


Останалите български компании, участници на щанда на България са АРФИД ООД, БРАЙТ КОМПЛЕКС АТ ЕООД, ДЕВИЖЪН ООД, ДИДЖИМАРК СТУДИО ООД, ЕНТЕГРА ООД, КОМАКС ООД, ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ИНТЕГРИРАНИ СИСТЕМИ – ИСЛ ООД, МИКРОИНВЕСТ ООД, МОБАЙЛ АФЕЪРС ООД, НЕМЕЧЕК ООД, НЮМАРК ООД, СЕНТЪРМАЙН ЕООД, СКЕЙЛ ФОКУС АМЕКСИС ООД, СКИЛВЕЙ ООД, ТИМ ВИЖЪН БЪЛГАРИЯ ООД, УЕБМЕДИА ЕООД.


Събитието е по проект "НАСЪРЧАВАНЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ", финансиран по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007-2013.


PROJECT BG161РО003 – 4.2.01-0001,
"PROMOTION OF THE INTERNATIONALIZATION OF THE BULGARIAN ENTERPRISES"


Проект № BG161РО003 – 4.2.01-0001, "НАСЪРЧАВАНЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ"

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK