Д-р Снежана Атанасова прилага иновативна комбинация в борбата със старостта

Д-р Снежана Атанасова прилага иновативна комбинация в борбата със старостта

© медицински център Атадерма-ПловдивСъдържание от медицински център Атадерма-Пловдив

Обединението на няколко доказано ефективни процедури предизвика истинска революция в модерната естетична дерматология


Д-р Снежана Атанасова от медицински център Атадерма-Пловдив предлага на своите пациенти впечатляващи резултати след еднократна сесия на Ултера и Тредлифтинг.


Ефективната комбинация на две отделни процедури с доказани от дерматолозите резултати предизвика истински фурор на последния симпозиум World Experts Meeting (WEM) Барселона 2015, който д-р Атанасова посети.


Клиника Атадерма е първото и единствено медицинско заведение в България, където се предлага неинвазивния лифтинг Ултерапи с оригинален апарат Ултера, закупен директно от официалният представител. До този момент с помощта на разкрастителната машина са извършени десетки успешни процедури.


Ултерапи е безболезнена манипулация, която стимулира регенеративните сили на кожата и може да се прави един-два пъти годишно. Подмладяващото третиране създава също нов колаген и еластин, което подпомага стягането на стареещата кожа отвътре.


Като един от водещите специалисти в областта на естетичната дерматология в България, д-р Атанасова успешно използва в практиката си и Тредлифтинг – поставяне на различни видове конци от резорбируем материал. Процедурата предизвиква силно подмладяващ ефект благодарение на стимулирането на производството на колаген (колагеногенезата) и ускоряването на микроциркулацията на кръвта в точките на приложение. Това от друга страна я прави и изключително подходяща за съчетание с други естетични методи като Ултерапи.


Комбинацията от двете терапии се осъществява като първо проблемната зона се третира с Ултера и веднага след това се поставят конците. Ултерапи задейства образуването на нов колаген, който "обвива" впоследствие конеца много по-стегнато. По този начин се засилва ефекта на конците и така се получава по-силен лифтинг ефект от сливането на двете процедури - Ултерапи и Тредлифтинг.


За усъвършенстване на професионалните си умения и обмяна на опит с водещи специалисти от цял свят, д-р Атанасова посещава ежегодно едни от най-популярните международни конгреси и симпозиуми като :


 • International Symposium on Aesthetic Medicine Moscow, Russia
   
 • Anti-Aging Medicine World Congress Monte Carlo, Monaco
   
 • European Masters in Aesthetic& Anti-Aging Medicine EMMA, Paris, France
   
 • International Congress in Aesthetic, Anti-Aging Medicine Dubai
   
Скоро към професионалното оборудване на клиника за естетична дерматология АтаДерма-Пловдив ще се добави и лазерния апарат PicoSure.


Американският инновативен продукт е специализиран в ефективното заличаване на татуировки, но също така премахва белези от акне, пигментации от различен произход (вкл. мелазми), лунички и стрии. Благодарение на революционна лазерна технология, нежеланите символи по тялото - татуировките се подлагат на пулсации с толкова голямо налягане, че мастилото им се разпръсква на съвсем малки, подобни на прах частици. По този начин те много по-лесно се абсорбират и елиминират от тялото. Това води до по-добро премахване на татуировката и по-малко процедури, нужни за цялостното й изчистване.


Тук може да се види процедурата с Ултера извършвана от д-р Атанасова в медицински център Атадерма-Пловдив:


www.youtube.com/watch?v=ZpO3DDS-iEs

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK