POU филтриращите диспенсъри - ефикасно средство да съхраним ценен ресурс

POU филтриращите диспенсъри - ефикасно средство да съхраним ценен ресурс

© Pure WaterСъдържание от Pure Water

Нека си признаем, водата не е нещо, което би следвало да приемаме за даденост. Тя представлява 75% от нашето тяло и от нашата планетата. Но само 1% от тази вода е питейна. Ако мислим за бъдещето задължително трябва да вземем строги мерки за нейното съхранение на глобално и местно равнище.


Хората следва да бъдат информирани и с малки, но сигурни стъпки да променят отношението си, за да съхраним този ценен ресурс. Един малко известен факт е, че бутилираната вода изисква повече, отколкото предлага. Или за да бъдем по-точни, 11 пъти повече вода е нужна, за да бъде бутилирано количеството, което всъщност изпиваме. Също така е добре да знаете за водата преди да е изчезнала, че може би консумирате вода от преди 10 000 години. След изчерпване на повечето подпочвени води в търсене на нови източници, геолозите експлоатират водоносните пластове от последния ледников период. Колкото повече вода сондираме от дълбините, толкова повече увеличаваме риска от земетресения, свличания и пропадане на земни пластове.


Също така съществува и частна компания, чиято основна дейност датира от 1970г и е свързана с разтопяване и преработване на вода от айсберзи в питейна. С оглед нарастващата водна криза на Земята, може би НАСА разработва вече план за находищата на Марс!


Съществува и далеч по-лесно достъпно, удобно и ефикасно решение, за да дадем своя принос за опазване на околната среда, а именно филтриращите диспенсъри и устройства. Делът на POU филтриращите системи в Западна Европа вече се изравнява с този на бутилираната вода. Решението се налага заради своите неоспорими предимства:


Спестява средства на компаниите.


Помага им да оптимизарат процеси и да се съсредоточат върху основнта си дейност.


Отпада нуждата от тежка и ненужна логистика на милиони пластмасови бутилки, които в 95% от случаите отиват на сметището.


Така съществено се редуцират Co2 емисии, като в същото време се осигурява на служителите чист и неограничен източник на вода. Какво е важно да знаем при избора си на доставчик? Едно от важните условия за гарантирано качеството на водата е изборът на технология и филтърна комбинация. Водата в България е с много добри физикохимични свойства, но не само ние страдаме от стар водопровод.


Потърсете сертификат за качество, който да удостоверява нивото на пречистване на ползваните филтри. Уверете се, че предлаганото ви оборудване има достатъчен капацитет на пречистване, охлаждане и затопляне. Изключително важно е да се поинтересувате за последващата поддръжка и сервизна реакция. Филтрите следва да бъдат подменяни на всеки шест месеца и устройството да бъде санитирано. За любителите на газирана вода също има решение, както и опция за вода със стайна температура.


Pure Water предлага на българския пазар разнообразие от филтриращи диспенсъри на няколко утвърдени международни компания. Това, което отличава Pure Water e фокусът върху отличната сервизна услуга, без компромиси по-отношение на хигиената и поддръжката на оборудването. След първоначалната инсталация, офисните филтриращи системи не изискват никакъв допълнителен ангажимент за консуматора. Освен насладата от чиста и свежа вода. Наши клиенти са едни от най-големите и социално отговорни компании и нашата задача е да ги подкрепим като осигурим безупречна услуга.


www.purewater.bg
тел: +3592 8741046
e-mail: [email protected]


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK