БНП Париба с награда за най-добър чуждестранен банков клон

 

© BNP Pariba

 Съдържание от БНП Париба С.А. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

БНП Париба С.А. – клон София получи приза за най-успешен чуждестранен банков клон  на церемонията "Банка на Годината". Оценката се извършва на база на публична информация за банките, генерирана и обединена от БНБ.


"Тази награда е признание за отговорното отношение на БНП Париба към потребностите на клиентите, обществената ангажираност на банката, както и нейните стабилни основи и етично поведение" – каза Жослин Тома-Вукович, Мениджър "Бизнес линия Депозити" за Централна Европа в БНП Париба – "Силно вярвам, че България предоставя чудесни възможности и благоприятна среда за развиване на бизнес.Именно поради тази причина, преди три години БНП Париба стартира за първи път в България, уникална за пазара, 100% онлайн платформа за откриване и управление на депозити на физически лица, която съчетава модерното обслужване с гаранциите на една от най-сигурните банки в Европа. Горди сме, че някои от най-успешните хора в България ни избраха като надежден и сигурен партньор, и ни повериха грижата за своите спестявания."

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK