Елена Петрова поръчва пуканки и начос преди филм

Съдържание от SOS Детски селища


Съжалявам, но тук няма да научиш дори кой филм съм гледала. Предпочитам да ти разкажа истински важна история.


Това е историята на Ники. Той и сестрите му Галя и Наталия имаха детство, което никое дете не заслужава. Родени в семейство на алкохолици, те нямат други роднини. Живеят в малък апартамент без ток и топла вода. Родителите се издържат само от пенсията на бащата, която харчат предимно за алкохол. Децата са недохранени и уплашени. Нощем спят на пода, а денем стоят сами. Само шестгодишният Ники ходи на училище, където събира захвърлените закуски, за да ги занесе на сестрите си.


В един мразовит зимен ден родителите изоставят трите деца. Скоро те попадат в SOS приемно семейство и тогава животът им коренно се променя. Радват се на обичта на приемните си родители, имат уютна детска стая и много приятели в училище. Ники, Галя и Наталия добиват увереност и днес живеят с вяра в доброто.


Децата като Ники имат нужда от постоянна подкрепа. Изпрати SMS с цифра 5 на 1287 и стани SOS приятел с редовни месечни дарения от 5 лв.
Влез във важните истории.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK