Мтел предлага на клиентите си нови тарифни планове от 11,99 лева на месец

 

© Мтел

 Съдържание от Мтел

Ново портфолио от мобилни тарифни планове ще предложи Мтел на клиентите си от 1-ви февруари. Тарифите в него запазват името Мтел безкрай и вече ще се предлагат в шест варианта, като таксите за тях започват от 11,99 лева и стигат до 69,99 лева месечно.


Обновените планове дават още възможности на клиентите при избора им на тарифа в зависимост от това дали се нуждаят от повече време за разговори в мрежата на Мтел, останалите мрежи или пък искат да са повече онлайн. В зависимост от избрания план те могат да получат неограничени минути за разговори и до 15 000 MBмобилен интернет. Новите тарифни планове дават възможност и за добавяне на допълнително мобилен интернет. С екстра от само 4 лева на месец, клиентите ще получат допълнителни 3000 MB за сърфиране в интернет на максимална скорост.


Най-икономичният план от новото портфолио е Мтел безкрай S. Той се предлага срещу месечна такса от 11,99 лева и включва неограничени разговори към пет избрани номера в мрежата на Мтел, както и 100 минути към всички мобилни мрежи.


Срещу месечна такса от 15.99 лева абонатите ще могат да ползват плана Мтел безкрай М. Той дава неограничени минути за разговори в мрежата на Мтел, както и 400 минути за разговори към другите мобилни мрежи. Пакетът се допълва от 400 MB за сърфиране на максимална скорост.


Повече време за разговори и повече време за сърфиране предлага планът Мтел безкрай L. Той е на стойност 19,99 лева на месец и носи на абонатите си неограничено време за разговори в мрежата на Мтел, допълнителни 1000 минути към всички мобилни мрежи, както и 1000 MB на максимална скорост.


Мтел безкрай XL е с месечна такса от 23.99 лева. Той е подходящ за хора, които говорят много, но в същото време държат и да бъдат повече онлайн. Тарифата дава неограничени разговори в Мтел и 1500 минути към всички мобилни мрежи. Предложението се допълва от 1500 MB за бързо сърфиране.


Тези, които никога не се разделят със своя смартфон, могат да изберат Мтел безкрай 2XL за 33,99 лева на месец. Освен неограничени разговори към всички мобилни мрежи в страната, планът включва и 8 000 MB мобилен интернет на максимална скорост.


За потребителите, които искат да общуват свободно не само в страната, но и в рамките на ЕС, подходящ е Мтел безкрай 3XL. Срещу месечна такса от 69,99 лева абонатите могат да се възползват от неограничени разговори към всички мобилни мрежи в страната, 15000 МB мобилен интернет на максимална скорост, 1000 минути за международни разговори към ЕС и 1000 роуминг минути в рамките на Еврозоната.


Мтел безкрай се предлага и с нов дневен пакет за роуминг Mtel Europe Unlimited, с който срещу 6,90 лева на ден, абонатите могат да говорят свободно, да изпращат SMS-и и да ползват мобилен интернет не само в рамките на Европейския съюз, но и в Турция.


Повече информация за новите тарифни планове можете да получите на *88, на www.mtel.bg, както и в магазините на Мтел.


За Telekom Austria Group: Telekom Austria Group се търгува на Виенската стокова борса от ноември 2000 година. Групата е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с 23 милиона клиенти на всички пазари, на които оперира. Към момента TAG оперира в осем държави: Австрия (А1), България (Мобилтел), Беларус (velcom), Хърватия (Vipnet), Словения (Si.mobil),Сърбия (Vip mobile), Македония (Vip operator) и Лихтенщайн (mobilkom Liechtenstein). Общият пазар на осемте държави обхваща около 41 милиона жители. Към 17 юли, 2015 година в Групата работят около 16 000 души. В края на 2014 година общите приходи на групата са приблизително 4 милиарда евро. Портфолиото на TAG обхваща продукти като гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията.


За Мтел: Мтел е водеща компания на пазара на телекомуникации в България, част от Telekom Austria Group. Днес телекомът с пазарен дял от 38,6% предоставя своите услуги на 4,3 милиона клиенти. Компанията има важна роля като двигател на икономиката и обществото с инвестиции, надхвърлящи 3,5 милиарда лева за последните 20 години. Телекомът предоставя на своите клиенти мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия. С придобиването на Blizoo Мтел става най-голямата компания в България по брой клиенти на фиксиран интернет и втората по големина по брой клиенти на ТВ услуги. Това, заедно с водещата позиция на Мтел на мобилния пазар, утвърждава компанията като лидер в сектора на телекомуникациите в България.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK