Демонстрация на първия у нас 4D лазерен лифтинг

 Съдържание от Innomedia

Около 67 % от населението хърка, а около 80% от тях имат сънна апнея. Данните изнесе Д-р Иван Пеев медицински управител и водещ дерматолог на дерматологичната клиника Естелайн. Силното, оглушително хъркане може да бъде сигнал за здравословен проблем, нарушен сън, намалено либидо, раздразнителност и сънна апнея. Д-р Пеев обясни, че хъркането се получава заради стеснение на дихателните пътища, което кара тъканите да вибрират и произвеждат звук.


Пред журналистите специалистът представи новата лазерна терапия Fotona срещу хъркане и нощна апнея в България. Терапията е патентован, безболезнен, бърз и неинвазивен метод, който повишава качеството и комфорта на съня чрез използването на лек, повърхностен Er:Yag лазерен лъч, който загрява и свива тъканите, повдига мекото небце и увулата и отваря дихателните пътища. Продължителността на процедурата е около 30 минути. Няма период на възстановяване.Ефектът се задържа повече от година.


Другата новост на лазерната платформа FOTONA, която е базирана единствено в дерматологична клиника Естелайн е 4D лазерният лифтинг на лице. Това е алтернатива на нехирургичния фейслифт, подходяща за мъже и жени с различен фототип на кожата. Процедурата представлява комбинация от 4 допълващи се етапа посредством 2 различни лазерни лъча.


Тя осигурява безопасно лифтиране (повдигане) и стягане на кожата на лицето, намалява увисването на кожата в долната част на лицето, заличава бръчките и подобрява всички видими признаци на стареенето. Изключително ефективна е за средната и долната част на лицето, която страда най-много от процесите на стареене и гравитацията. Уникалното при тази процедура е достъпа на лазера през устата на пациента.


При 4D лифтинга няма рязане, изгаряне, премахване на тъкани, инжекции или шевове. Няма кървене, посиняване или белези. По времето на терапията пациентът има чувство за топлина, което не е болезнено и не се налага обезболяване. 4D е процедура, която не "пренатяга" кожата и не нарушава ествествените форми на лицето. Целта е да се възстанови естествения външен вид на кожата и младежките контури на лицето.


Д-р Пеев запозна присъстващите и с останалите функции на уникалната лазерна платформа, която лекува различни кожни състояния и дерматологични заболявания. Модерната и най-голяма по площ дерматологична клиника в София е базирана в хотел SUITE в Студентски град.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK