Гроника Кавафян разкри женския образ по нов и нетрадиционен за изкуството начин

 Съдържание от Innomedia

Хотелиер по образование и творец по призвание, младата дама от гр. Варна вижда жената превъплътена в цветове и мистични моменти. Пътуванията и през последните две години я вдъхновяват да изобразява жената като икона и в същото време като магическо същество.


И тъй като Гроника обича животните, неминуемо е успяла да ги включи в женските образи като част от магията. Така нейните платна оживяват под формата на цветове, женски образи и животни.


Природата и жените са накарали нейната ръка да сътвори най-прекрасното съчетание на цветове и енергии с маслени бои. " Докато пътувах последните две години съзнанието ми рисуваше различните идеи, а вдъхновенито ми не спираше да расте. За кратък период се появиха много платна.


Женската ми същност ми подсказваше, за вечната тема "жената" и нейния образ на икона, муза и вдъхновение." - споделя Гроника Кавафян и разкрива, че дебютната и изложба се е състояла далеч от голямата и любов и вдъхновение – морето. Затова, скоро очакваме да ни изненада с нови цветове и образи в родния и град Варна.


Изложбата " Двойно Ж" можете да разгледате до края на месец март в хотел " Арена ди Сердика".

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK