Онлайн супермаркет 24OPEN, доставя до вратата Ви в София в рамките на деня

Онлайн супермаркет 24OPEN, доставя до вратата Ви в София в рамките на деня


Съдържание от 24OPEN. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Новият онлайн супермаркет развива бизнеса си с подкрепата на "МЕТРО Кеш енд Кери", а сред продуктите, които предлага, намират място собствените марки на най-големия български търговец на едро


От 25 март клиентите в София могат да пазаруват хранителни продукти онлайн от електронния супермаркет 24open.bg. "Предлагаме над 5000 артикула, сред които 2500 бързооборотни стоки, разделени в секции "Гастроном", " Бакалия" и "Напитки", които покриват почти всички основни хранителни категории!", казва Асен Витанов, управител на 24open.bg.
Електронният магазин се старае в кратки срокове да допълни асортимента с още по-голямо разнообразие от стоки, които да предлага през своя сайт. "През следващите месеци планираме да удвоим оферираните продукти, с което да конкурираме успешно традиционните магазини", казва Асен Витанов.


Освен основните хранителни категории 24open.bg предлага голямо разнообразие от други артикули в секциите си "Стоки за детето", "Биопродукти", както и в разделите "За дома", "Козметика", "Спорт и развлечения" и "За професионалисти".


"Разглеждаме съвместния си проект като форма на иновация и партньорство, което да допринесе за по-широкия онлайн достъп на потребителите до качествени стоки, в комбинация с добре оргаизирана система за доставки", коментираха от 24open.bg.
Определяме цени ден за ден. Обявяваме промоциите си всеки ден и те са валидни само за него. За някои продукти и през следващите дни цените може да останат намалени, но ние обявяваме само новите си промоции, а те са различни от тези на нашите доставчици.


Поръчки за обикновена доставка се приемат всеки ден, без ограничение през почивните дни, а доставките се извършват между 9:00 и 21:00 часа в удобен за клиентите часови диапазон на територията на град София. Поръчки, направени до 17:00 часа, се доставят в същия ден. Цената на доставката е 4.40 лв. при плащане с наложен платеж, като онлайн магазинът е свързан с виртуален ПОС терминал на ДСК БАНК, а плащането може да бъде направено и с карта от мобилно устройство при доставка. Съществува възможност за експресна доставка в работните дни в срок от 1 ½ часа, а цената за услугата е 9.67 лв.
Разработваме и широк пакет за промоционални и безплатни доставки, известия за които може да следите на страницата ни.


Продуктите за поръчките са подбират грижливо и са винаги в гарантирано отлично състояние. Всички предлагани артикули се осигуряват от МЕТРО в деня на доставката. Окомплектоването на поръчките става в същия ден, а МЕТРО гарантира за качеството на продуктите. Поръчките се превозват с хладилни автомобили, за да се запазят свежестта и качеството.


Предприемачите са убедени, че цените в техния онлайн магазин са по-конкурентни от тези, които клиентите могат да намерят в търговската мрежа. "Решихме да създадем платформа, която да позволи автоматизиран обмен на данни с надежден доставчик като МЕТРО, а в лицето на колегите от "Алфа електронни системи" и МЕТРО получихме желаната подкрепа", разказва Асен Витанов. "Разработихме специална вътрешна система и мобилно приложение за поръчките, както и такива за асемблиране на пратките и документите, както и базирано на GPS транспортно маршрутно планиране. Изработването и тестовете на платформата ни отнеха около 2 години. Сега навлизаме в следващия етап – развитието и популяризирането на услугата."


"Стореното до този момент в комбинация с професионалния ни и енергичен екип са гаранция за качествено обслужване, което нашите клиенти наистина заслужават", допълва Асен Витанов. Работата по проекта продължава с разработка и предлагане на франчайз решения за други градове и подизпълнители.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK