Банка Пиреос България продава на търг атрактивни имоти

Съдържание от Банка Пиреос България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Банка Пиреос България организира търг за продажба на следните недвижими имоти:


Незавършена жилищна сграда
София


Банка Пиреос България продава на търг атрактивни имоти

© Банка Пиреос България


Намираща се само на няколко метра от бул. "Симеоновско шосе" и "Околовръстен път", незавършената сграда притежава привлекателна локация, която прави достъпа до всяка една точка на града бърз и лесен. Имотът се издига на 6-етажа и се състои от 19 апартамента и 7 офиса. Общата разгъната застроена площ на мястото е 7270 кв. м и притежава 25 паркоместа. Повече информация може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.


Хотел "Чифлика"
с. Чифлик


Банка Пиреос България продава на търг атрактивни имоти

© Банка Пиреос България


Разположен в непосредствена близост до Национален парк Централен Балкан в с. Чифлик и на 15 км от гр. Троян, хотел "Чифлика" съчетава в себе си уют и комфорт, заедно с живописната гледка на Балкана. Четириетажният имот разполага с 16 двойни стаи и 4 апартамента. Част от удобствата, които хотел "Чифлика" предлага, включват и външен басейн с минерална вода, фитнес и сауна, както и ресторант с капацитет от 70 души. Повече информация за хотела може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.


Промишлена сграда
Перник


Банка Пиреос България продава на търг атрактивни имоти

© Банка Пиреос България


Тази четириетажна индустриална сграда с разгъната застроена площ 3894 кв. м се намира в промишлената зона на град Перник в кв. Стомана. Имотът е в много добро състояние. Подходяща за различни видове промишлена дейност, сградата може лесно да бъде превърната в склад или предприятие. Повече информация за сградата може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.


Парцел в София


Банка Пиреос България продава на търг атрактивни имоти

© Банка Пиреос България


Сградата, предвидена за изграждане, се намира на изключително привлекателната локация - само на метри от бул. "Симеоновско шосе", супермаркет "Фантастико", жилищен комплеск "Макси" и в непосредствена близост до бул. "Околовръстен път". Имотът се състои от четири жилищни секции и две секции, в които са разположени търговски обекти и паркоместа. Повече информация може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.


Почивен комплекс
Батак


Банка Пиреос България продава на търг атрактивни имоти

© Банка Пиреос България


Почивният комплекс се намира в живописното еко-селище Батак-Провала. Състои се от 24 поземлени имота и 19 двуетажни къщи, от които осем са самостоятелни и 11 са обособени в жилищни групи – А, Б, С и Д. Самостоятелните вили са комфортно и уютно оборудвани с хол с бокс и трапезария, антре, стълбище и санитарен възел на първия етаж и три спални с две бани и тераса на втория етаж. Повече информация за еко-селището може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.


Заявленията за участие в търга ще се подават в деловодството на Банка Пиреос България АД – Централно управление, гр. София, бул. "Цариградско шосе" № 115. Документите за участие в търга се подават в запечатан, непрозрачен плик.


Търгът ще се проведе на 12 май 2016 г. от 10:00 ч. в сградата на Централното управление на Банка Пиреос България АД, в гр. София, бул. "Цариградско шосе" № 115, сграда Е.


Периодът за подаване на заявленията за участие е от 8 април 2016 г. до 16:00 ч. на 11 май 2016 г.
Документите за участие в търга се подават в запечатан непрозрачен плик, като всички участници безусловно приемат и се съгласяват с правилата на търга.


За повече информация може да се свържете с нас:
Тел: 0895 557 939
Email: [email protected]

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK