Ускорете бизнеса си с Oracle и TBI Info

ОП "Иновации и конкурентоспособност" отваря възможности за финансиране на софтуерни решения за повишаване на ефективността на МСП

Ускорете бизнеса си с Oracle и TBI Info

© TBI InfoСъдържание от Oracle

ОП "Иновации и конкурентоспособност" отваря възможности за финансиране на софтуерни решения за повишаване на ефективността на МСП.


В динамичната и силно конкурентна бизнес среда правилното управление на ресурси води до по-висока продуктивност и подобрява крайните резултати. Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" дава отличен шанс за подпомагане на микро, малки и средни предприятия в оптимизирането на процесите си на работа. Чрез нея фирмите ще могат да кандидатстват за най-висок клас софтуерни решения, които обикновено са достъпни единствено за големите компании.


Фирмите ще могат да кандидатстват с проекти за разработване, имплементация, сертифициране и ресертифициране на софтуери за: управление на ресурсите (ERP системи), управление на работата с клиенти (CRM системи); управление на производството (MOM/MES системи); BI (Business Intelligence) или друг вид базирани на ИКТ системи и приложения за управление на бизнес процесите в предприятията.


Пример за система за управление на ресурсите, която може да се финансира от оператовната програма, е Oracle E-Business Suite (ERP), чието внедряване намалява разходите на фирмата, като обхваща всички звена и бизнес процеси от живота на една компания. По този начин се избягват възможностите за допускане на грешки, тъй като целият процес по управлението и отчетността на фирмата се автоматизира.


При определяне на възможностите за кандидатстване и подготовка на проекта фирмите, които желаят да получат финансиране по оперативната програма, могат да се обърнат за консултации към TBI Info. Компанията е официален партньор на Oracle за България и се занимава основно с разработка, внедряване и поддръжка на интегрирани софтуерни решения за управление на бизнеса. Като част от Vienna Insurance Group TBI Info притежава нужния експертен потенциал и опит, с които да подпомогне своите партньори в процеса по идентифициране на нуждите от нов софтуер, разработване на техническите и проектните параметри и цялостната документация за кандидатстване за финансиране, както и пряката разработка и реализация на избрания продукт. Кандидатите трябва да развиват своята основна икономическа дейност в следните сфери - високотехнологични и средно високотехнологични промишлени производства, интензивни на знание услуги, нискотехнологични и средно нискотехнологични промишлени производства. Съфинансирането от ЕС е 70% за всички кандидати, независимо от категорията на предприятието. Минималният размер на финансиране е 50 000 лв., а максималният 391 166 лв.


За TBI Info:


TBI Info е създадена през 2002 г. В момента компанията e част от Vienna Insurance Group и е златен партньор на Oracle.
TBI Info внедряваOracle решения и технологии -
ERP, CRM, бази данни и други. Компанията предлага анализ, консултиране, тестване и изграждане на цялостни информационни системи за управление на бизнеса.
Като част от Vienna Insurance Group експертите на TBI Info работят по различни проекти във Виена и други градове на Европа, където групата има дъщерни дружества и активни проекти.
От 2013 г. фирмата е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 27001.


Част от клиентите, които са се доверили на компанията:


Пенсионно осигурителна компания "Доверие", TBI Contact Centre, Dunav-TBI, Сърбия, ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп", "Булстрад Живот", "ЗК Лев Инс" АД, "Балканстрой" АД, Висша атестационна комисия, "Български пощи", Комисия за защита на потребителите, "ЛЕВ Корпорация" АД, "Белла България" АД и други.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK