По следите на бъчватаСъдържание от Brown Forman

Лято..., бризът довява звука от bluetooth грамофонния говорител на Джак, докато някой от приятелите ти забърква коктейли за цялата компания? ...Ако откриеш бъчвата, всичко това ще е твое. Ще чакаме да споделиш и за какво ще я ползваш – все пак, в нея е отлежавало уиски Jack Daniel's, длъжен си да продължиш 150-годишната история подобаващо.


По случай рождения ден на дестилерията на Джаспър Нютън "Джак" Даниъл (век и половина са това!), приятелите му по света в още 149 града, заедно с теб, ще последват своето любопитство и ще търсят скритите бъчви.


Не се оставяй в плен на съмненията! Няма как нашата в София и подаръците, с които е пълна, да бъдат открити случайно. Организаторите гарантират за това с парола.


До събота! Вземи детективската си наблюдателност и ела да се забавляваме! Повече информация: на страницата на Джак и тук.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK