Зора с нов магазин в Retail Park Varna - още една стъпка към коренната промяна.

Зора с нов магазин в Retail Park Varna - още една стъпка към коренната промяна.

© ЗораСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

2016 година е белязана под знака на 25 години ЗОРА. В тази емблематична година фирмата полага основите на коренна промяна на корпоративната си идентичност и визия, отговаряща на потребителския интерес към развитието на технологиите.


Началото положи първият изцяло обновен магазин в Пловдив, а сега към семейството на променящата се ЗОРА се присединява и новият магазин във Варна, позициониран в познатия на всички Retail Park Varna.


Оформлението на вътрешното пространство е с поглед в бъдещето и е изцяло вдъхновено от иновативността и динамиката, с която се развиват технологиите. Проектът на архитектурно студио Cityscape и неговото успешно реализиране от "Зора стил" и "ЮАРИ дизайн" постигнаха целта за коренна промяна на вътрешната среда, за едновременна видимост и достъпност на отделните стокови зони, за максимално улеснение на клиента.Това е първият магазин на ЗОРА във Варна с различно от досега познатото оформление на интериора и екстериора.


На 27 септември , в 10 часа, в Retail Park Varna, на бул. Република 55 ще пристъпят прага първите посетители. Специалните предложения за старта на магазин ЗОРА във Варна са от 27 септември до 2 октомври. Подаръци ваучери са предвидени за най-нетърпеливите.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK