Президентът на Коника Минолта Европа със специална визита в България

Президентът на Коника Минолта Европа със специална визита в България

© Konica MinoltaСъдържание от Konica Minolta. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 20 септември 2016 в София, Инди Накагава, Президент на Коника Минолта Европа се срещна с екипа на Коника Минолта България. Целта на посещението бе да се запознае с екипа в България и да разбере повече за спецификите на местния пазар. Той имаше възможността да посети и новият офис на компанията, който предстои да бъде открит през октомври.


Г-н Накагава бе специален гост и на официалната среща, организирана в софийския офис на ProcessFlows. През юни тази година Коника Минолта Великобритания придоби компанията, доставчик на технологии и услуги за улавяне, обработка и управление на документи, информация, глас и данни. Централата й е ситуирана в Winchester, Hampshire, като в София е базиран аутсорсинг центъра й, предоставящ експертна помощ и управлявани услуги 24 х 7.


Нийл Дингли, Изпълнителен директор на Коника Минолта Великобритания, който също присъства на срещата в София сподели: "Това придобиване ще позволи на Konica Minolta допълнително да развие цялостните си ИТ услуги за своите настоящи и бъдещи клиенти в публичния и частния сектор. Същевременно ще допълним съществуващите ни управлявани услуги за печат и съдържание."


Konica Minolta е наясно, че в днешно време компаниите трябва да се трансформират, за да посрещнат предизвикателствата на дигитализацията. Услугите и инструментите, предоставени от Konica Minolta позволяват и ускоряват промяната за клиентите, както в Европа, така и в България, като им дават възможност да разраснат своя бизнес посредством ефективни и продуктивни документни процеси във всички аспекти на дейностите им.", сподели Елена Дречева, Изпълнителен директор на Коника Минолта България.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK