Cartoon Network продължава национална кампания против хулиганството и тормоза

Съдържание от Cartoon Network. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Стотици деца се справиха с тормоза в първия по рода си междуучилищен тиймбилдинг, като част от националната кампания на Cartoon Network против тормоза "КЛУБ ПРИЯТЕЛСТВО: ИМАШ СИЛАТА - БЪДИ ПРИЯТЕЛ", в партньорство с Фондация "Асоциация Анимус". За втора поредна година харизматичният изпълнител VenZy взе специално участие и помогна на подрастващите да се справят с тормоза и хулиганството в и извън училище. Вижте как VenZy окуражи лично подрастващите на събитието в Bulgaria Mall.


Първият по рода си междуучилищен тиймбилдинг бе проведен на 18 септември в столичния Bulgaria Mall под формата на специална програма с образователни игри. Над 300 деца и родители се включиха в събитието, което представи по интерактивен начин решения за справяне с все по-наболяващия проблем за обществото в България. И тази година лице на кампанията е изпълнителят VenZy, който с помощта на специалистите от Фондация "Асоциация Анимус" предава личната си позиция за проблема и съвети към българските деца как да се справят с тормоза и хулиганството в и извън училище и как могат да се обърнат за помощ към денонощната и национална телефонна линия - 116 111.


Cartoon Network продължава национална кампания против хулиганството и тормоза

© Cartoon Network


Инициативата на любимия детски канал Cartoon Network се провежда за втора поредна година и има за цел дългосрочно да вдъхне сили на подрастващите в цяла България да бъдат добри приятели и да си помагат. На специалната онлайн платформа на кампанията, всички могат да разгледат оригинални анимации и истории, които възпитават у децата по-добро и толерантно отношение един към друг.


Cartoon Network продължава национална кампания против хулиганството и тормоза

© Cartoon Network


Тормозът представлява проблем, който засяга почти всички деца в един или друг момент от техния живот. Затова Cartoon Network отново си партнира с Фондация "Асоциация Анимус", за да информира децата и младите хора относно тези въпроси и да предостави незабавна помощ и подкрепа за тези в нужда.
Децата, които са се сблъсквали с тормоз - било то директно или не - могат незабавно да получат професионален съвет, полезни насоки и друг вид помощ онлайн на budipriatel.cartoonnetwork.bgCartoon Network продължава национална кампания против хулиганството и тормоза

© Cartoon Network


Cartoon Network продължава национална кампания против хулиганството и тормоза

© Cartoon Network


Cartoon Network продължава национална кампания против хулиганството и тормоза

© Cartoon Network


Относно Cartoon Network EMEA


Cartoon Network е обичан от всички канал, фокусиран основно върху момчешката, но харесван и от момичешката аудитория заради своите комедийни и приключенски предавания. Програмата и съдържанието третират теми, които са близки до децата – хумор, приятелство, въображение, екшън и приключения. Cartoon Network е насочен към момчета и момичета на възраст 8 - 12 г. и чрез разнообразното си и световно успешно съдържание цели да ги предизвиква да бъдат самите себе си. В програмата на канала се открояват анимационни комедии като "Невероятният свят на Гъмбол", "Време за приключения" и "Парк шоу", както и на най-обичаните екшън поредици - "Бен 10: Омнивърс" и "Малки титани: В готовност!". От старта си като пан-Европейски канал през 1993 г., до момента Cartoon Network е локализирал услугите си в Европа, Средния Изток и Африка, където "говори" 17 езика и "влиза" в повече от 131 милиона домове в над 70 държави. Cartoon Network предлага забавление и чрез своя отличаван с награди уебсайт, както и чрез игри, видео при поискване, мобилни приложения и огромно разнообразие от лицензи и рекламни артикули. Cartoon Network е търговска марка, собственост на Turner Broadcasting System International, Inc. – филиал на Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) – една компания на Time Warner.


Относно Фондация "Асоциация Анимус":


Фондация "Асоциация Анимус" е основана от жени, професионалисти в помагащите професии – психолози, психотерапевти, социални работници. Националната телефонна линия за деца предлага информиране, консултиране и помощ на деца във връзка с широк спектър от проблеми. Тя функционира чрез Център за обаждания с хармонизиран телефонен номер 116 111 при Държавна агенция за закрила на детето.
Ако си дете и вече си се обаждал на Националната телефонна линия за деца 116 111, можеш да ни кажеш мнението си за разговора тук: Твоето мнение е важно за нас!

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK