Зoра чества 25-годишнината си с поглед към "Бъдещето, което създаваме днес."

Зoра чества 25-годишнината си с поглед към "Бъдещето, което създаваме днес."

© ЗораСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 1 ноември 2016 търговска верига "ЗОРА" отпразнува своя 25-ти рожден ден с вечерен коктейл с hi-tech елементи в Sofia Event Center. Водещите на събитието Мария Силвестър и Ники Кънчев представиха на всички гости ретроспективната история на фирмата от създаването през 91-ва до днес, с акцент към промените и бъдещите планове през 2016. В три документални филмчета, преплетени с впечатляващи концептуални визуализации, бяха прожектирани на видео стените в цялата зала на S.E.C. Кратките клипчета с ретроспективна линия "Минало" "Настояще""Бъдеще" показаха сантименталните спомени, настоящите вълнения и бъдещите планове на семейството на ЗОРА. На сцената излязоха за да поздравят гостите създателите на компанията господата Георги Милушев, Стефан Милушев и Пламен Стойков . Г-н Георги Милушев покани всимки присъстващи да погледнат заедно към "Бъдещето, което създаваме днес!" Футуристични звуци и hi tech визуализации изпълниха цялата зала в кулминационния момент, в който официално бе представена новата визуална идентичност на компанията. Обновените слоган и лого целят да изобразят иновативната бизнес посока, по която "ЗОРА" ще поеме в следващия четвърт век. Промените са отражение на всички съвременни тенденции в развитието на високите технологии, индустрията и международния пазар и са насочени към по-широк кръг от млади клиенти. Новата инфраструктура на магазините е изцяло съобразена с динамиката и изискванията на бързо-развиващите се високи технологии, които са силно застъпени в актуалното портфолио от предложения на веригата магазини. Обвивката и съдържанието на новите търговски обекти ще се движат в общата посока да се превърнат в комуникативно и интерактивно място за клиентите, с потребност към високо-технологични продукти и промени в процесите на поръчването им.


Бизнес и медийни партньори, заедно с най-близките служители и приятели на компанията, участваха в "една разходка във времето и пространството", на която по интерактивен начин им бе разказана "приказката на "ЗОРА" с отворен край".

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK