Пловдив ще бъде домакин на Националната аутсорсинг конференция за трета поредна година

Пловдив ще бъде домакин на Националната аутсорсинг конференция за трета поредна година

© Индъстри УочСъдържание от Индъстри Уоч

Град Пловдив ще бъде домакин на третото годишно издание на Бизнес форума "Аутсорсинг дестинация България 2016", който ще се проведе на 22 ноември 2016 г., вторник. Официалното откриване на събитието ще започне в 10:30 часа в зала "Пловдив" на Гранд Хотел Пловдив.


"Аутсорсинг дестинация България 2016", чиито организатори са Община Пловдив и изследователската и консултантска компания "Индъстри Уоч", продължава своето успешно развитие и тази година ще събере под един покрив представители от бизнеса и от академичната общност, водещи консултанти и анализатори.


Широкият регион Тракия, чието сърце е Пловдив, привлича близо 3.2 млрд. лв. инвестиции в активи всяка година. Новите инвестиции в иновации са близо 50 млн. лв. всяка година, като с научно-изследователска и развойна дейност са заети близо 3500 инженери и учени. Бъдещето на индустрията и икономическият растеж ще зависи от по-тясната връзка на нови технологични индустрии с традиционния преработващ сектор - това е и една от темите на тазгодишното издание на форума.


Своя опит и визия по темите ще споделят международно признати експерти в областта, а г-н Томислав Дончев, заместник министър-председател по европейските фондове и икономическата политика на Република България, ще бъде специален гост на събитието и лично ще постави началото на тазгодишната конференция "Outsourcing Destination Bulgaria 2016".


Повече информация за начина на регистрация, участниците и темите на панелите можете да намерите на сайта.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK