LG представи най-новото поколение термопомпена VRF система MultiV 5Съдържание от LG Electronics

Компанията създава нови стандарти в областта на климатичната техника с Dual Sensing контрол и ултимативен инверторен компресор за по-голяма надеждност и ефективност.


В София Тех Парк, на чиято територия е реализиран най-голeмия проект с Heat Recovery системи на LG Electronics (LG) в Европа за 2015 година, компанията представи новата VRF (Variable Refrigerant Flow) климатична система – MultiV 5.


LG представи най-новото поколение термопомпена VRF система MultiV 5

© LG Electronics


Това е последния модел от серията Multi V, който е наследник на позната и много успешена 4-та серия VRF на компанията. VRF решението предлага водещи в индустрията показатели за енергийна ефективност, намалявайки разходите на електричество и увеличавайки комфорта. Системата MultiV 5 е оборудвана с иновативен Dual Sensing контрол, който чрез постоянно наблюдение едновременно на температурата и влажността, ефективно контролира охлаждането или отоплението.


Подобрената конструкция на ултимативния инверторен компресор на LG, благодарение на своите иновативни технологии и материали, повишава в пъти производителността и осигурява надеждна работа и удължен експлоатационен период. Това прави системата MULTI V 5 мощно и ефективно решение за климатизация.


LG представи най-новото поколение термопомпена VRF система MultiV 5

© LG Electronics


"Изключително сме горди да представим последното поколениве високо технологична VRF система, Multi V 5, която ще надмине очкванията и покрие напълно високите изисквания на нашите взискателни клиенти.", каза Петър Митев, B2B регионален мениджър климатична техника и енергиини решения за България и Македония в LG Electronics.


Изключителната VRF система предлага на потребителите несравнима енергийна ефективност и недостижими показатели, в сравнение с конкурентни продукти. Като водещ продукт в индустрията, Multi V 5 създава нови стандарти и отлични възможности за намаляване на оперативните разходи при максимален комфорт. Системата Multi V 5 е още един чудесен пример за ангажираността на LG да произвежда високоефективни, енергоспестяващи продукти използвайки иновативни технологии.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK