С&Т България – официален дистрибутор на Teramind за България

С&Т България – официален дистрибутор на Teramind за България


Съдържание от S and T България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

От януари 2017 година, S&T България стана официален дистрибутор за България на на един от водещите иноватори в сферата на решенията за информационна сигурност -Teramind.


Компанията предлага продукт фокусиран изцяло върху потребителите и възможност за цялостен мониторинг на тяхното поведение. Софтуерът разработен от Teramind оптимизира процеса на събиране на данни относно потребителското поведение ,като по този начин предоставя подробна информация относно подозрителни дейности, възможни заплахи за сигурността, ефективността на служителите, като същевременно гарантира спазването на заложените вътре в организацията политики. Решението помага за намаляване на инцидентите, осигурявайки достъп и наблюдение в реално време на действията на потребителите в мрежата, посредством alerts, предупреждения, преднасочване и lock-outs. Софтуерът може да бъде, както облачно базиран, така и да се инсталира на място при клиента.


В качеството си на единствен дистрибутор за страната, S&T България ще предлага продуктите на Bixolon през изградената си партньорска мрежа, осигурявайки необходимите обучения и услуги по поддръжка.
"И през тази година S&T България, продължава да развива портфолито си от решения насочени към защита на сигурността. Посредтсвом партньорството си с Teramind, ние ще можем да осигурим на българските компании решение, което да им помогне да оптимизират вътрешните си процеси и да извършват всекидневните си дейности по-ефективно и в защитена среда.", сподели Злати Петров, управител на S&T България.


За S&T България ЕООД
S&T България ЕООД е част от австрийската компания S&T AG, с над 2400 служители и офиси позиционирани в 20 държави в Централна и Източна Европа. Като един от водещите доставчици на ИТ решения, S&T България предлага широко портфолио от иновативни технологии и професионални услуги.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK