Mömax откри нов магазин в София

Съдържание от Росен Петков | [email protected]

На 2 февруари 2017 г. Mömax България официално откри своя 4-ти магазин в страната и 2-ри в София.


В пъврите четири дни на откриването клиентите ще могат да се възползват от отстъпка, равна на стойността на ДДС. Отстъпката е за всички стоки, за които не е обявено друго намаление, и се предлага във всички магазини на веригата.


Освен отстъпката, равна на стойността на ДДС, всеки клиент в новия магазин, който се намира в гр. София на бул. Европа №441 ще може да намери огромен избор от мебели и аксесоари.


Mömax България принадлежи към втората по големина в света мебелна група - австрийската XXXLutz. Първият магазин на Mömax е отворен през 2002 г. в Дорнбирн, Австрия. В Австрия се намира и централата на групата. Днес Mömax е представен в 5 страни в Европа - България, Австрия, Германия, Унгария и Словения.


Към днешна дата Mömax България притежава 4 магазина в градовете Стара Загора, Бургас и 2 в София с обща площ над 10 000 кв. метра. Асортиментът на Mömax обхваща над 7 000 продукта - обзавеждане за дома, офиса и градината, различни аксесоари и декорация. Асортиментът е допълен и от собствени марки на Mömax, като най-популярните между тях са: VISIONA, MODERN LIVING, OMBRA, JAMES WOOD, HOMEZONE, PREMIUN LIVING, PRIMATEX И LUCA BESSONI.


В следващите години, като част от своята дългосрочна стратегия, Mömax планира да отвори нови магазини в градовете Пловдив и Варна.


Mömax - Живей различно!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK