Зора открива хипермаркет във Велико Търново

Зора открива хипермаркет във Велико Търново

© ЗораСтатията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

В началото на 2017 година и във втория четвърт век от основаването си ЗОРА открива за жителите на старопрестолния град и околностите му37-мия си магазин.


За подготовката и пускането му в експлоатация ЗОРА е вложила близо четвърт милион лева и осигурява 12 работни места. Обектът е изцяло изграден в духа на новата корпоративната идентичност и визия, която е коренно различна от досега познатото оформление на интериора на подобни обекти.


Оформлението на вътрешното пространство е с поглед в бъдещето и е вдъхновено от иновативността и динамиката, с която се развиват технологиите и нагледно осъществява идеята за кардинална промяна на вътрешната среда, за едновременна видимост и достъпност на отделните стокови зони, за максимално улеснение на клиентите.


Хипермаркет ЗОРА е разположен на площ от 800 кв.м., което дава възможност да се представи богата гама бяла, черна, киматична и IT техника от почти всички популярни брандове .


На 18 март, в 10 часа ще пристъпят прага първите посетители и именно за тях са предвитени 50 подаръчни ваучери. Специалните предложения за старта на обекта във Велико Търново са от 18 до 22 март.
Заповядайте в новия магазин ЗОРА, на ул. Беляковско шосе 1, за да се насладите и уверите, че това е магазин с поглед в бъдещето

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK