Изцяло обновеният "Практикер" в град Бургас отвори врати

Изцяло обновеният "Практикер" в град Бургас отвори врати

© ПрактикерСъдържание от Практикер. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 23 март г-н Димитър Николов, кмет на община Бургас и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на "Видеолукс Холдинг", прерязаха лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината "Практикер" в Бургас.


Изцяло обновеният "Практикер" в град Бургас отвори врати

© Практикер


"Бургас е един много хубав град и заслужава хубав магазин. "Практикер" - Бургас беше по-малък, направихме близо 2 декара разширение на магазина. Смятам, че той има място в този град, че мястото му е добро и смятам, че ще бъде от голяма полза за всички хора в Бургас и региона.", каза г-н Белчев на откриването.


Изцяло обновеният "Практикер" в град Бургас отвори врати

© Практикер


"Практикер" - Бургас се помещава в изцяло реконструираната си сграда, разширена с повече от 1700 кв. м. Общата търговска площ на магазина става над 6100 кв. м, а резултатът е просторен и приветлив хипермаркет, с нова по-функционална подредба и организация, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо, за да създадат и подобрят своите мечтани дом и градина. На достъпни цени те ще могат да избират от разширен асортимент от над 40 хил. продукти на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари. Клиентите ще могат да се възползват и от полезни услуги като застраховка "Удължена гаранция" на продуктите, 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг със 174 паркоместа. За доброто обслужване и консултация на клиентите ще се грижат по-голям брой служители, над 80.


Изцяло обновеният "Практикер" в град Бургас отвори врати

© Практикер


Обновеният "Практикер" отвори врати на познатия, удобен адрес на бул. Янко Комитов 8. В приятна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, уютни и комфортни.
Реконструкцията на "Практикер" - Бургас е част от дългосрочна стратегия за обновяване на всички хипермаркети и разширяване на веригата. Само ден по-рано започна изграждането на нов хипермаркет "Практикер" в град Шумен, който се очаква да посрещне първите си клиенти през есента.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK