Остават броени дни до Велопоход "ЗАЕДНО" в подкрепа на хората с хемофилия!

Остават броени дни до Велопоход "ЗАЕДНО" в подкрепа на хората с хемофилия!

© Българската Асоциация по ХемофилияСъдържание от Българската Асоциация по Хемофилия. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 23 април 2017 г., Българската Асоциация по Хемофилия за 2-ра поредна година организира велопоход "ЗЕДНО". През 2017 велопоход "Заедно" тръгва едновременно в София от пилоните на НДК, във ВарнаВхода на Морската Градина и в ПловдивПлощад Съединение.


Велопоход "ЗАЕДНО" е специалното събитие, избрано от Българската Асоциация по Хемофилия, което да разпространи велоспорта като препоръчителен и полезен за хората с хемофилия.


Тази година маршрутът за град София е:


Пилоните на НДК по бул. бул. "Витоша" до пешеходната зона, през пешеходната зона до Съдебната палата, по бул. "Витоша", пред хотел Балкан, надясно по пл. "Независимост", пл. "Княз Александър І", по бул. "Цар Освободител" покрай сградата на Народното събрание, след него наляво по бул. "Васил Левски" до кръговото на паметника "Левски", където в началото на ул. "Московска" ще бъде направена кратка почивка. След това по бул. "Васил Левски", наляво по бул. "Цар Освободител" до Орлов мост, надясно по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до НДК. Накрая движението минава по бул. "Пенчо Славейков", наляво по бул. "Витоша" до входа на Южния парк, където ще е и финалът.


Ще бъдат осигурени 20 броя велосипеди за всички желаещи да се включат, които нямат свой собствен. Запазването на такъв става с предварителна заявка на страницата на Българската Асоциация по Хемофилия.


Присъединете се към Велопоход "ЗАЕДНО" на 23 април в София, Пловдив и Варна в подкрепата на хората с Хемофилия! Стартът е точно в 10:30.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK