Карвинг фестивал на смеха - Габрово 2017

Съдържание от Международен фестивал на хумора в Габрово. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

В рамките на Международния фестивал на хумора в Габрово, който се организира през месец май, за първи път в България ще се прави състезание, което има за цел да ни накара да се смеем!


Карвинг фестивал на смеха - Габрово 2017

© Международен фестивал на хумора в Габрово


Община Габрово и Българска асоциация по карвинг Ви канят на първия по рода си карвинг фестивал на смеха, който ще събере участници от Балканите в Центъра на България – Габрово.


Предварително направени произведения от гравирани плодове и зеленчуци, ще бъдат изложени по време на Международния фестивал на хумора и сатирата в Габрово, с мото на Карнавала за настоящата година: "Да изкукуригаме от смях".


Всички състезатели трябва предварително да подготвят своите хумористични произведения, което включва лична интерпретация на популярни габровски шеги, предварително предоставени от организатора, както и характерни комични персонажи.


Състезателите ще могат в рамките на 3 часа да довършат и изложат на място своите композиции от плодове и зеленчуци.


Скулптурите ще бъдат експонирани в изложба в рамките на деня. Всичко това ще се случи на 21 май от 11.00 до 14.00 часа, само ден след карнавалното шествие в Габрово.


Обявяването на резултатите както и церемонията по връчване на наградите ще се проведе в 17.00 часа на пл. "Възраждане".


Няма ограничения в подбора на плодове и зеленчуци, както и няма ограничение в пола и възрастта на публиката. Очакваме гости от близо и далеч, които да споделят емоцията, която носи естетиката на карвинг-изкуството и ако не да изкукуригат от смях, то поне да се усмихнат на скулптурните композиции, изработени по време на състезанието.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK