Иновационни решения за съвременния бизнес 2017- юбилейно десето издание на традиционния пролетен семинар на Стемо в гр.Варна

Иновационни решения за съвременния бизнес 2017- юбилейно десето издание на традиционния пролетен семинар на Стемо в гр.Варна

© СтемоСъдържание от Стемо ООД

На 27 и 28 април 2017 г., СТЕМО ООД организира традиционния си пролетен семинар в хотел МАРИНА, комплекс Слънчев ден, гр. Варна.


Марин Маринов, управител на СТЕМО - Варна, откри събитието и приветства гостите.Димитър Геров, управител на СТЕМО - София представи най-новите възможности за подобряване дейността на компанията с Microsoft CRM и Office 365.


Презентацията разкри ползите на актуалните Microsoft решения от бизнес гледна точка и изключително достъпното управление на всички нови функционалности.
"Важно е, когато правите какъвто и да е ИТ проект, да го оразмерите правилно. На база на опита и експертизата, с които разполага СТЕМО, определяме най-добрата комбинация между лицензиране, инфраструктура и бизнес функционалност." сподели г-н Геров.
Традиционно събитието бе подкрепено и от партньорите на СТЕМО - HP Inc. и Hewlett Packard Enterprise, които се включиха с интересни и съдържателни презентации по следните теми:


Решения за повишаване на сигурността и новости в компютърните системи на HP Inc.
Решения за печат - сигурност и възможности за управление
HPE Data Center Infrastructure - тенденции и насоки за развитие
HPE Aruba решения за безжични комуникации - новости и бизнес ползи
HPE PointNext - услуги по поддръжка и консултации от HPE


"Сигурни данни, сигурни устройства, сигурни документи" беше едно от посланията, които
г-н Диян Ангелов от HP Inc. отправи, като презентира най-новите решения за печат.


Събитието събра над 120 гости от Централна и Източна България, представители и експерти от големи общини, институции, учебни заведения и бизнеса.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK