Нови проекти и възможности за ТЕД в Индия

Нови проекти и възможности за ТЕД в Индия

© ТЕД БЕД ЕАДСъдържание от ТЕД БЕД ЕАД. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Водещият европейски производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, ТЕД БЕД ЕАД, организира бляскаво събитие, за да представи марката си официално в Индия.


След като си осигури присъствие на повече от 30 пазара в 5 различни континента, ТЕД направи първи стъпки и на пазара в Индия.


Събитието се проведе в град Канпур, провинция Утар Прадеш, един от икономически най-добре развити области в Индия и бе съвместно организирано с официалния представител на ТЕД за Индия, Adventz - наследник на една от най-старите и големи индийски компании, Birla Group.


На представянето присъстваха посланикът на Република България, Негово Превъзходителство г-н Петко Дойков, един от собствениците и изпълнителен директор на ТЕД, г-н Елин Тодоров, вицепрезидентът на Adventz, г-н PK Gandhi, както и представители на големи медии, дистрибутори и търговци. На събитието обърнаха внимание и местната областна администрация и Търговската Камара на провинция Утар Прадеш, които посрещнаха представителите на ТЕД и делегатите от България в административните си сгради. Проведената там среща беше отразена и на сайта на Министерство на външните работи на Република България, както и в регионална печатна медия в над 4-милионен тираж.


Официалната вечеря започна с приветствена реч от г-н PK Gandhi, след което г-жа Дора Андреева, директор "Стратегически маркетинг" за ТЕД, направи вдъхновяваща презентация, отправяйки сърдечен поздрав на местния език хинди. По време на презентацията гостите се запознаха с видео на живописния Пловдив – града, в който е базиран производителя; корпоративно видео на фирмата, както и представяне на технологиите, материалите и продуктите на ТЕД.


Презентацията бе последвана от дискусия, на която бяха обсъдени потенциални възможности и нови проекти в Индия.


Изложените модели Nord Star, Cydonia, Mattera, Adry Cool, Solo Memory, както и уникалният модел Sensi Thousand от колекцията премум скандинавски легла, Sensi Scandia, заинтригуваха посетителите не само с иновативния си дизайн и конструкция, но и с прецизната си изработка. Залата бе стилно подготвена в цветовете и брандирана съгласно фирмената идентичност на компанията.


Сърдечната атмосфера по време на събитието и интересът, който вдъхновяващите продукти и фирмена презентация предизвикаха у посетителите, подсказаха за наистина успешно представяне на бранда.


За компания ТЕД БЕД ЕАД:


Компанията е част от холдинг ТЕД Капитал, състоящ се от 10 компании, опериращи в различни бизнес области – производство на матраци, пружини, машиностроене, търговия с керамични продукти, карго транспорт, строителство, верига магазини и медийна агенция, като ТЕД е най-голямата в холдинга.


ТЕД БЕД ЕАД е водещ европейски производител на матраци, легла, системи за спане и аксесоари за спалня, с повече от 20 години опит в тази сфера и с разнообразно портфолио от качествени и доказали се на пазара продукти за сън.


ТЕД разполага с изцяло обновена производствена база, разположена върху 30 000 кв.м. площ, с годишен производствен капацитет от 1 600 000 артикула и складов капацитет от 20 000 артикула. Машинното оборудване включва марки като Масиас, Мамут, Итън, Ламит. Компанията е сертифицирана по международен стандарт ISO 9001: 2000 и BSCI, придобила е също OEKOTEX за матраци и LGA сертификат от престижна германска лаборатория за някои от най-популярните си модели. Kомпанията има регистрирани множество търговски марки и патенти.


Марката ТЕД има водеща позиция на българския пазар и същевременно изнася продукция в около 30 чуждестранни пазари - Германия, Холандия, Испания, Малта, Република Хърватска, Словения, Унгария, Естония, Гърция, Индия, Тайланд, Корея, Япония, Австралия и др.
През изминалите години компанията е регистрирала множество търговски марки и е отличена с редица награди от различни изложения.


Мисията на TED е да допринесе за по-добър живот, подобрявайки уюта и комфорта в най-личното пространство във всеки дом.


www.ted.bg
www.matterra.bg
www.solo-concept.eu
www.sensi-scandia.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK