Токуда банк предлага атрактивен ипотечен кредит с лихва от 3,6%

Токуда Банк е с изцяло нова визия и концепция за продуктите и услугите, които предлага.

© V-consulting

Токуда Банк е с изцяло нова визия и концепция за продуктите и услугите, които предлага.Съдържание от V-consulting. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Токуда банк обяви нови атрактивни условия по ипотечния си кредит от 3,6% фиксирана годишна лихва за първите 3 години на кредита. Кредитът може да бъде в лева или евро и до 95% от размера на обезпечението, а средствата да се използват за покупка на жилище, ремонт и обзавеждане или за рефинансиране на вече взет ипотечен кредит.


Вярна на принципа си да не натрапва услуги и такси на своите клиенти, при отпускането на ипотечния кредит Токуда Банк не изисква ползване на пакети от допълнителни банкови услуги, които обикновено съпътстват тегленето на кредит. Сключването и поддържане на застраховка "Живот", "Злополука" или застраховка на кредитни вноски също не е задължителна.


"Считаме, че предлагаме един от най-конкурентните продукти на пазара на ипотечни кредити към момента, при това при съвсем прозрачни и ясни условия. Това са принципите от които Токуда Банк не отстъпва", коментира Мария Шейтанова, член на Управителния съвет и изпълнителен директор на банката. "Изготвили сме ясна матрица за изискванията, с която всеки клиент може да се запознае и да бъде на ясно как се определят условията за неговия кредит", допълни тя.


Според изчисленията, за кредит в размер на 70 000 лева за срок от 30 години (360 месеца) при 3,6% за първите 3 години и 3,722% за останалия срок (3 м. СОФИБОР 0,122 + надбавка от 3,60 п.п.) и всички допълнителни такси, годишният процент на разходите е в размер на 3,81%, а общо погасената сума – 116 685,72 лева.


За Токуда Банк АД:
Токуда Банк АД е част от японската икономическа група Tokushukai Medical Corporation.
Токуда Банк АД е учредена на 27 декември 1994 г. и има пълен лиценз, който й позволява да извършва в страната и чужбина всички сделки по смисъла на чл.2 от Закона за кредитните институции.
Токуда Банк АД развива малка гама продуктови предложения, с които цели да посрещне изискванията и на най-взискателния клиент. Банката работи с граждани, малки и средни фирми.
Токуда Банк разполага с 27 точки за продажба в цялата страна.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK