Американска клиника за гръбначни заболявания планира разрастване на дейността си

Американска клиника за гръбначни заболявания планира разрастване на дейността си

© 3CON AgencyСъдържание от 3CON Agency

Американска клиника за гръбначни заболявания, която е първата по рода си в Европа клиника специализирана в неинвазивно лечение на проблеми на опорно-двигателната система, отпразнува първата си година. През това време медицинското заведение предложи на своите пациенти и партньори високо ниво на професионализъм. За изминалите 12 месеца специалистите на клиниката демонстрираха нагледно колко успешни могат да бъдат методите на хиропрактиката и резултатите не закъсняха – доволните пациенти са все повече и повече, а техните досегашни проблеми остават зад гърба им.


Американска клиника за гръбначни заболявания бе отличена с трето място в категория "Бизнес дебют на годината" в Годишните награди на b2b Media, а наградата бе връчена на един от инвеститорите и управляващ партньор - г-н Дейвид Кийвни. Той и д-р Майкъл Фарел (световно признат специалист по хиропрактика и съосновател на клиниката), са особено щастливи от резултатите, които пациентите постигат чрез специалните методи на лечение и иновативното оборудване. Като резултат от изминалата година, вече са в ход действия за разрастване на базата на клиниката в София, нейното развитие в страната, а в най-близко бъдеще – и в съседни държави. "Позитивния резултат от старта в България ни доведе до решението да ускорим развитието си в Европа като цяло. Следващата година откриваме клиника в Истанбул - това ще бъде физико-медицинска клиника, една от най големите в Европа и много по-голяма от тази, която имаме сега в София. Тази инициатива се осъществява с помощта на местен партньор от Турция и започвайки с нея, нашият агресивен, но напълно реалистичен план включва откриването на други 20 клиники на територията на Турция. Също така сме много близо до финализирането на избора на локация за нови клиники в Букурещ и Барселона, но ще обявим къде и кога точно ще бъдат открити на следващ етап през идната година", споделя г-н Кийвни - За България и по-точно в София, ще открием нова локация в столицата, по-голяма от съществуваща- та, за да може тя да се превърне в медицински център, където ще приемаме пациенти от целия Балкански полуостров. Обмисляме локации в Бургас, Варна и Пловдив, а една от целите ни е да бъдем част от развитието на медицинския туризъм към България", казва още г-н Кийвни.


Дейвид Кийвни

© 3CON Agency

Дейвид Кийвни


Двамата инвеститори са категорични, че усилията на целият екип са основния двигател за успеха на Американска клиника за гръбначни заболявания, както и за големия брой доволни пациенти: "Беше предизвикателство да предоставим изцяло нова технология от САЩ, до момента тя не съществува в Европа. Затова бих искал да благодаря на целия екип на клиниката, особено на хората, които ни помогнаха още в началото да координираме и да поставим началото на добрата работа с всички институции, всичко да бъде създадено както трябва и навреме. Заради работата на нашите медийни партньори днес имаме хиляди приятели и последователи, което ни дава възможност своевременно да даваме отговори на различни въпроси и полезна информация. Благодарение на това, което се случи през изминалите дванадесет месеца усещаме, че се движим към точката, кога- то хората в България осъзнават и разпознават, че за техните проблеми с гръбначния стълб посещението на клиниката се превръща в първи избор, а не е крайно решение", каза още г-н Дейвид Кийвни.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK